slusaonica01
livestream01

Pag Ljeto 2024

Donosimo objavu organizatora: Turistička zajednica Grada Paga i ove godine u turističkoj sezoni organizira Pag Outdoor Summer ture - sportske aktivnosti za sve uzraste na području Grada Paga.

Novalja Rasprava o vuni

Donosimo objavu organizatora:

U sklopu 22. izložbe Paške ovce i paškog sira koja se je u organizaciji udruge ovčara i proizvođača paškog sira Zaglava, Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu i Hrvatskog saveza uzgajivača ovaca i koza održala 21. lipnja u Novalji udruga Volim Vlašići organizirala je panel o vuni.

Grad Pag i sortiranje otpada

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Republike Hrvatske dostavio je gradonačelniku Grada Paga Anti Fabijaniću obavijest o prihvaćanju projektnog prijedloga Grada Paga

plan

Temeljem Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Paga Gradonačelnik Grada Paga objavio je Javni natječaj za dodjelu dozvola na pomorskom dobru.

Gradsko vijece o Radio Pagu

Vijećnici Gradskog vijeća Grada Paga jednoglasno su prihvatili redovno izvješće o radu Trgovačkog društva Radio Pag, d.o.o. kojeg je iznio direktor Radio Paga Damir Mavra.

Pag Gradsko vijece o slucaju Olympico

Sa sjednice Gradskog vijeća: Spor između Grada Paga i Božidara Jovića je pred završetkom

Antonja svećana sjednica NASLOVNA

Na Antonju svečanom sjednicom gradskog vijeća obilježen Dan Grada Novalje.

eu2024 2

Izbori članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske održat će se 9. lipnja 2024. Biračko pravo u Hrvatskoj imaju hrvatski državljani stariji od 18 godina.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK