slusaonica01
livestream01

Rasporedena su sredstva od turisticke pristojbe

Gradsko vijeće Grada Paga donijelo je Odluku o utrošku turističke pristojbe za 2022. godinu. Tom Odlukom raspoređena su sredstva turističke pristojbe koja se doznačuju na račun Grada Paga namijenjena poboljšanju uvjeta boravka turista na području Grada Paga. Ove godine od turističke pristojbe planira se ostvariti 800. 000 kuna. Prema Odluci, sredstva će se utrošiti za sljedeće aktivnosti:

0
0
0
s2smodern

Sjednica Gradskog vijeca Grada Paga bez oporbe

Na 8. sjednici Gradskog vijeća Grada Paga nije bilo oporbenih vijećnika, a oporbeni vijećnici su iz SDP-a, iz nekadašnjeg PSP-a, a jedan je nezavisni vijećnik. Na posljednjoj točki dnevnog reda sjednice Vijećnička pitanja, vijećnik Franći Bukša je rekao: "Gdje je oporba.? Mislim da je ovo treća sjednica Vijeća na kojoj nema oporbe. Pitam se zbog čega ih nema?"

0
0
0
s2smodern

Gradsko vijece Grada Paga odredilo je cijenu katastarske izmjere

Na 8. sjednici Gradskog vijeća Grada Paga donesena je Odluka o sufinanciranju katastarske izmjere i izrade elaborata katastarske izmjere na području Grada Paga, za dijelove k.o Pag, k.o. Povljana i k.o . Dinjiška.

0
0
0
s2smodern

jadrolinija

Od 2. listopada 2022. godine na snazi je izvansezonski ili zimski red plovidbe.
Osim što će cijene prijevoza biti nešto povoljnije, za one koji nisu otočani i nemaju povlaštenu cijenu, reducirat će se i broj polazno-povratnih putovanja na svim Jadrolinijinim linijama uključujući liniju 335 Prizna - Žigljen (Pag) i liniju 9309 Rijeka - Rab - Novalja (Pag).

Izvor: Jadrolinija

0
0
0
s2smodern

bocarska liga

Počela je još jedna Boćarska liga otoka Paga. Ove godine natječe se 7 ekipa i to:

0
0
0
s2smodern

solana izlozba

U Etnografskom muzeju u Splitu postavljena je izložba „Priča o soli i solarstvu“ koja se može pogledati sve do kraja ove godine. Na izložbi se predstavljaju tri solane u Hrvatskoj, paška, ninska i najstarija stonska solana. Morsko solarstvo kao najstarija gospodarska grana, obilježila je stoljeća povijesti istočne obale Jadrana i njenih stanovnika što ne čudi, obzirom na njene povoljne hidrometeorološke uvjete.

0
0
0
s2smodern

Eno gastro manifestacija Pag

U četvrtak, 06. listopada 2022. godine u gradu Pagu održat će se će eno-gastro manifestacija pod nazivom "Crvena vina Sjeverne Dalmacije&Sirevi otoka Paga" u prizemlju Kneževog dvora s početkom u 17 sati.

0
0
0
s2smodern

Gradsko Vijece

Predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga Jasna Magaš sazvala je 8. sjednicu Gradskog vijeća Grada Paga za 4. listopad 2022.godine. Sjednica će se održati u Vijećnici Grada Paga s početkom u 13,30 sati.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK