• image
  • image
  • image

Prema istraživanju portala gradonačelnik.hr, a koje se temelji na izvješću MInistarstva financija, Grad Pag je jedini u Hrvatskoj za obrazovanje izdvojio preko 40 posto proračuna.

0
0
0
s2sdefault

Na Pagu će se u nedjelju 23. rujna održati Prva međunarodna regata "Osmerci na Pagu" koja će se voziti od od Zrća do Paga, stazom dugačkom 15 kilometara. Kako je potvrdio Branko Markota, dopredsjednik Veslačkog kluba Pag, na regatu se prijavilo 11 osmeraca.

0
0
0
s2sdefault

Radio Pag Lun maslinik

U organizaciji Udruge „Lunjski vrtovi maslina“ iz Luna i Udruge "Klaster T.I.M. Olea Lun", u Vrtovima Lunjskih Maslina u Lunu, u subotu 22. rujna, s početkom u 14.00 sati održat će se skup stručnjaka s područja maslinarstva. U programu će sudjelovati Benito Pucar, dipl. ing., predsjednik Organizacijskog odbora 20. Međunarodnih Dana masline Zadar 2018. i predsjednik Udruge prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista Zadarske županije, Marijan Tomac, dr Ivica Vlatković i drugi.

0
0
0
s2sdefault

Radio Pag Gorica prosvjed

Saborski zastupnik Mosta NL Miro Bulj na poziv mještana Gorice je održao konferenciju za novinare kako bi iskazao podršku u njihovom prosvjedovanju protiv izgradnje pretovarne stanice za zbrinjavanje otpada. Uz Mira Bulja na konferenciji su, s mještanima Gorice bili Mostov županijski vijećnik Ivan Matić i Mostov gradski vijećnik u gradu Zadru Mladen Malta.

0
0
0
s2sdefault

Djelatnici tvrtke Pag II uklonili su palmu na Branimirovoj obali koja je bila najviša u Pagu i koja je odoljela i zimi 2012., najhladnijoj ikada zabilježenoj na otoku.

0
0
0
s2sdefault

Radio Pag Vlasici akcija ciscenja

U Vlašićima je, u organizaciji udruge Volim Vlašići, a u sklopu globalne kampanje Cleanup Day, održana akcija čišćenja plaže u Vlašićima.
"U akciji je sudjelovalo pet volontera udruge koji su u vremenu od 9 do 12 sati sakupili plastične predmete i zaostale rekvizite, suncobrane, ležaljke, madrace, boce, limenke, spužve, zaostali ribolovni alat, kućni otpad i sl. koje su nakon turističke sezone neodgovorni pojedinci ostavili na rivi i plaži.

0
0
0
s2sdefault

Radio Pag Finale Veslackog kupa

Na Pagu će se 22. rujna održati 3. Finale hrvatskog veslačkog kupa. Natjecati će se veslači iz Kupa Miljenka Finderlea te Kupa Dalmacije, a predstavljati će ih najbolje tri posade iz svakog kupa u izabranim disciplinama i kategorijama. Hrvatski veslački savez je svojim članovima, kao i svim simpatizerima veslanja i sporta uopće, uputio poziv za što većim odazivom na treće finale Hrvatskog veslačkog kupa.

0
0
0
s2sdefault

Radio Pag Kolan akcija ciscenja

Općina Kolan se u subotu 15. rujna pridružila globalnom pokretu World Cleanup Day. Tom prigodom je održana akcija čišćenja okoliša u kojoj je sudjelovalo 27 volontera. Skupljen je otpad na glavnim prometnicama na području Općine Kolan, u Kolanjskom polju i na zelenim površinama. Općina Kolan se zahvaljuje svima koji su se odazvali pozivu.

0
0
0
s2sdefault

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK