slusaonica01
livestream01

U Pagu je otvoren 11 Medunarodni festival cipke

U Pagu je otvoren 11. Međunarodni festival čipke na kojem sudjeluju čipkarice iz Bugarske, Mađarske, Poljske, Slovačke, Slovenije i Hrvatske. Izložbe čipki zemalja sudionica festivala postavljene su u prizemlju Kneževog dvora, a otvorene su od 09.30 do 13.00 sati i od 17.00 do 22:00 sata.

0
0
0
s2smodern

Pag Pocinju radovi na sanaciji obalnog zida Stara riva Prosika

Kako je za Radio Pag potvrđeno u Županijskoj lučkoj upravi Zadar, za oko dva tjedna počet će radovi na sanaciji obalnog zida na Staroj rivi i od Stare rive do sredine kompleksa magazina. Prema projektu, radovi će trajati do 31. ožujka iduće godine.

0
0
0
s2smodern

 U Pagu bi uskoro trebao poceti raditi javnobiljeznicki ured

Ministarstvo pravosuđa i uprave je provelo postupak odabira kandidata koji bi trebao postati novi javni bilježnik u Javnobilježničkom uredu u Pagu.

0
0
0
s2smodern

Pocinje katastarska izmjera na podrucju Grada Paga

Za dva tjedna počet će geodetska izmjera na području Grada Paga.

0
0
0
s2smodern

Odrzana eko akcija Za cisti Pag

U organizaciji Čistoće Pag d.o.o. i Turističke zajednice Grada Paga u petak je u gradu Pagu održana ekološka akcija pod nazivom "Za čisti Pag" u kojoj je sudjelovalo više od 150 učenika iz paške osnovne i srednje škole. Veselo i radno bilo je na startnoj poziciji, a nakon podjela rukavica, kapa i vode, djeca su u grupama s vodičem prolazila zadanim rutama. Počistili su se predjeli Prosika, Lokunja i cesta prema Starom gradu.

0
0
0
s2smodern

Novo vatrogasno vozilo za DVD Pag

Dobrovoljno vatrogasno društvo Pag je, za nadolazeću požarnu sezonu, dobilo novo vatrogasno vozilo marke Mercedes Benz Atego. Novo vozilo je članovima DVD-a Pag uručeno sredinom lipnja u prostorijama Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška. Vozilo je dobiveno zahvaljujući Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja-Ravnateljstva za robne zalihe, temeljem ugovora o smještaju, čuvanju, održavanju i korištenju višenamjenske autocisterne za vodu.

0
0
0
s2smodern

Poceo redovan rad Lucke ispostave u Pagu

U Pagu redovno radi ured Lučke ispostave. Radno vrijeme ureda je od ponedjeljka do subote od 07:00 do 15:00 sati, a stanka je od 11:00 do 11:30 sati. Nedjeljom i blagdanom ured ne radi.

0
0
0
s2smodern

Pag 11 Medunarodni festival cipke

Nakon dvije godine stanke zbog pandemije, ove godine će se, od 23. do 26. lipnja, u gradu Pagu održati 11. Međunarodni festival čipke. Organizatori su Turistička zajednice Grada Paga, Grad Pag i Društvo paških čipkarica "Frane Budak". Pokrovitelji festivala su Ministarstvo kulture i medija RH i Ministarstvo turizma i sporta RH.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK