slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Radio Pag Novalja vijece rujan

Pod predsjedanjem predsjednice Gradskog vijeća Grada Novalje Vesne Šonje Allena, održana je 18. sjednica Gradskog vijeća Grada Novalje.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Ciscenje bunara Kolan

U organizaciji DVD-a Kolan održana je akcija čišćenja bunara u Kolanjskom polju.

0
0
0
s2smodern

 Radio Pag sv Kuzam

Čistoća Pag d.o.o. i Fond za zaštitu okoliša potpisali su Ugovor o neposrednom sufinanciranju kupnje energetski učinkovitih vozila davanjem subvencije u iznosu od 80.000,00 Kn za nabavu vozila za prikupljanje krupnog otpada na kućnom pragu u povijesnoj jezgri grada.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag udruga roditelja poginulih branitelja

U Novalji će se održati sportski susreti Hrvatske zajednice udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag iznajmljivaci

Gospodo glasnogovornici mržnje prema hrvatskom građaninu, domaćinu obiteljskog smještaja, navodi Nedo Pinezić u priopćenju objavljenim na društvenim mrežama i nastavlja: Zaista žalosti vaše nerazumijevanje pravog stanja u obiteljskom smještaju. Ako imate umirovljenike s prosječnih 2.000,00 kn mirovine koji sa SVOJOM imovinom koju su cijeli zivot stvarali, uspijevaju uprihoditi jos “jednu mirovinu” da bi mogli u konačnici plaćati sve obaveze, komunalije, poreze, takse RTV pretplate ...

0
0
0
s2smodern

 Radio Pag KUD Druzina Belisce 02

KUD "Družina" iz Paga gostovao je na kulturno-turističkoj manifestaciji "Belišćanska zlatna jesen" u Belišću.

0
0
0
s2smodern

 Radio Pag led rasvjeta u Pagu

Grad Pag uskoro kreće u radove zamjene rasvjetnih stupova i uvođenje led rasvjete na području grada Paga. Na temelju postupka javne nabave izabrana je tvrtka Jadrolux koja će od Šimuna do Miškovića zamijeniti oko 1700 rasvjetnih tijela.

0
0
0
s2smodern

Crveni kriz Pag 05

U Pagu je, u pivnici "V. magazin", održana akcija darivanja krvi. Akciju je organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Pag. Krv je darovalo 57 darivatelja. U akciji je željelo sudjelovati i desetak darivatelja koji nisu mogli dati kriv zbog visoke životne dobi.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK