slusaonica01
livestream01

Dodjela Oznake HOP u Pagu

U Kneževom dvoru u Pagu održana je svečana dodjela oznake Hrvatski otočni proizvod za 2020. i 2021. godinu. Uz brojne uzvanike i dobitnike oznake Hrvatski otočni proizvod, na svečanosti je bio nazočan predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, a kao domaćin gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

0
0
0
s2smodern

Veli zal Zubovici

Udruga Veli škoj iz Zubovića dobila je 23.100,00 kuna za projekt "Čista vala, čisti žal" za uređenje plaže Veli žal i eko radionice u Zubovićima. Projekt je odobren od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u sklopu Programa poticanja razvoja civilnog društva na otocima od 2021. do 2027. godine.

0
0
0
s2smodern

Pag Ustupljen kontejner za trijazu testiranje i cijepljenje

Grad Pag je, putem sustava Civilne zaštite, ustupio primarnoj i hitnoj medicini Grada Paga stambeno poslovnu jedinicu za pomoćnu skrb o covid bolesnicima. Radi se o potpuno opremljenom stambeno poslovnom kontejneru, namijenjenom za trijažu, testiranje, cijepljenje i druge potrebe pacijenata, a koje se odnose na bolest COVID-19. Vrijednost kontejnera je 38. 000 kuna, a u vlasništvu je Grada Paga.

Objava: CZ Grad Pag

0
0
0
s2smodern

Radovi na uredenju Doma kulture u Pagu

U tijeku su radovi na uređenju unutrašnjosti Doma kulture u Pagu. Djelatnici gradske tvrtke "Pag II" rade na obnavljanju stropa, a u planu je uređenje zidova te cjelokupne unutrašnjosti Doma kulture.

0
0
0
s2smodern

plenkovic 1

Gradu Pagu je ove godine pripala izuzetna čast biti domaćin svečane dodjele oznake Hrvatski otočni proizvod.
Oznake HOP-a dobitnicima će zajedno dodijeliti gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković.
"Grad Pag zaslužio je ovako veliku manifestaciju i tako značajnu jer i grad i otok Pag imaju proizvode s ovim oznakama i po tome prednjačimo.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag dodjela HOP

U Gradu Pagu je ove godine pripala izuzetna čast biti domaćin svečane dodjele oznake Hrvatski otočni proizvod.
"Grad Pag zaslužio je ovako veliku manifestaciju i tako značajnu jer i grad i otok Pag imaju proizvode s ovim oznakama i po tome prednjačimo. Također je na neki način Grad Pag perjanica ove oznake jer su je proizvodi s Paga među prvima dobili, a veliko je zadovoljstvo što su i među dobitnicima sada naša Srednja škola Bartula Kašića čija je grupa Slani škoj dobila oznaku HOP za svoje radove. " - rekao je za Radio Pag gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

0
0
0
s2smodern

skola po modelu A

U Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca Pag i Srednjoj školi Bartula Kašića Pag počela je nastava po modelu A. Naime, Stožer civilne zaštite Grada Paga je u skladu sa epidemiološkom situacijom na području Grada Paga, temeljenoj na evidenciji primarne zdravstvene zaštite, donio preporuke po kojima se od 10. do 17. siječnja nastava odvijala po modelu C, odnosno nastava na daljinu. Također, u tom razdoblju bile su obustavljene sve sportske aktivnosti, treninzi sportskih udruga, utakmice, sportske pripreme i sportska gostovanja. Uz to, u tom razdoblju bila su obustavljena sva planirana javna okupljanja, javne izvedbe, domjenci i slična druženja koja uključuju veći broj ljudi.

0
0
0
s2smodern

Poziv Javna priznanja Grada Paga

Grad Pag je objavio Poziv za predlaganje kandidata za javna priznanja Grada Paga. Javna priznanja Grada Paga su Imenovanje počasnim građaninom Grada Paga, Nagrada Grada Paga za životno djelo, Godišnja nagrada Grada Paga i Zahvalnica Grada Paga. Prijedlog za dodjelu javnih priznanja mogu dati gradonačelnik Grada Paga, najmanje 1/3 Gradskog vijeća Grada Paga, radna tijela Gradskog vijeća Grada Paga, ovlaštena tijela pravnih osoba i udruga građana, vjerske zajednice i političke stranke.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK