slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Radio Pag nova koalicija

Prema neslužbenim informacijama, u Gradskom vijeću Grada Paga uskoro će doći do velikih promjena. Prema političkom dogovoru, postignutom pri formiranju vladajuće koalicije nakon lokalnih izbora, Domagoj Vičević je trebao odraditi prvu polovicu mandata na dužnosti predsjednika Gradskog vijeća, a drugu polovicu mandata trebao je odraditi Dario Grašo iz SDP-a.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Festival cipke

U Pagu će se od 20. do 23. lipnja održati jubilarni, 10. Međunarodni festival čipke. Festival će se održati pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva kulture RH i Zadarske županije. Organizatori su Turistička zajednica grada Paga, Grad Pag i Društvo paških čipkarica "Frane Budak".

0
0
0
s2smodern

 Radio Pag Povljana zenidba tovarov

U Povljani će se u subotu, 22. lipnja, održati jedistveni spektakl, ženidba tovarov. Prema programu, u 19:00 sati je polazak s trga do štale mladoženje. U 19:30 sati je odlazak s mladoženjom po mladu i povorka s mladoženjom i mladon do središta Povljane. U 20:15 sati održat će se svečani obred vjenčanja, a nakon toga, u 21:00 sat, počet će fešta.

Josip Portada/Radio Pag

0
0
0
s2smodern

Radio Pag DVD Pag

U prostorijama DVD-a Pag na Julovici, održana je 84. redovna godišnja izvještajna skupština DVD-a Pag. Uz članove DVD-a Pag, na skupštini su bili nazočni i gosti, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Paga Domagoj Vičević, zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić, predsjednik VZ Zadarske županije Željko Šoša i zapovjednik VZ Zadarske županije Boris Jović. Nazočni su bili i članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Kolana, Luna, Povljane, Ražanca, Polače i Nina.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Akcija ciscenja bunara Kolan

Dobrovoljno vatrogasno društvo Kolan je, u suradnji s "Čistoćom i održavanjem" Kolan, organiziralo akciju čišćenja bunara u Kolanjskom polju. Uz vatrogasce, djelatnike "Čistoće" i volontere, akciji su se pridružili i najmlađi članovi DVD-a Kolan.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Festa od janjetine

U Općini Kolan, u naselju Mandre, 22. lipnja održat će se gastronomsko-zabavna manifestacija "Fešta od janjetine". Poseban gost "Fešte od janjetine" bit će poznati gastro-novinar Rene Bakalović. Manifestacija će se održati na velikoj đigi s početkom u 20:00 sati. U zabavnom dijelu programa nastupit će grupa Hot stuff. Organizatori su Općina Kolan i Turistička zajednica Općine Kolan.

Josip Portada/Radio Pag

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Aglomeracija Novalja

Povjerenstvo za procjenu i utvrđivanje prijedloga strateških projekata donijelo je Odluku kojom se Vladi Republike Hrvatske predlaže da projekt Aglomeracija Novalja proglasi Strateškim projektom Republike Hrvatske. Projektom Aglomeracija Novalja planirana je dogradnja sustava javne odvodnje u duljini 48,7 km, izgradnja vodospreme na lokaciji Komorovac kapaciteta 5.000 m3, izgradnja spojnog magistralnog cjevovoda obilaznice grada Novalje duljine 2,8 km te izgradnja uređaja za pročišćavanje komunalnih otpadnih voda.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag ministar Cappelli u Pagu

U sklopu posjete otoku Pagu, ministar turizma Gari Cappelli i njegov pomoćnik Robert Pende posjetili su Grad Pag. Razgledali su Galeriju čipke na Trgu Petra Krešimira IV. i Stalnu izložbu crkvene umjetnosti i izložbu paške čipke u Benediktinskom samostanu sv. Margarite.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK