slusaonica01
livestream01

Maraska Zadar i Brlog

U suradnji sa zadarskom Brlog Zadružnom Pivovarom Maraska je pripremila limitiranu ediciju tamnog piva s višnjom maraškom – Majstoricu Marušku. Tamno, snažno, desertno i pravo blagdansko pivo oduševit će i najzahtjevnije nepce. Osim u okusu, posebnost ovog proizvoda je i činjenica da se radi o suradnji između dva, na prvi pogled, nespojiva svijeta.

sl1

ACI d.d. u prvih devet mjeseci ostvario rast prodaje od 2,1 milijuna eura u odnosu na prethodnu godinu

Rijeka, 27. listopada 2022. – Najveći lanac marina na Mediteranu, ACI d.d. u prvih je devet mjeseci 2023. godine zabilježio daljnji rast poslovnih rezultata uz naglasak na prihode od prodaje, posebice od usluge veza. Prema izvješću za treći kvartal, ACI je ostvario rast prihoda od prodaje za 2,1 milijuna eura ili 8% u odnosu na usporedno razdoblje iz prethodne godine. U sustav od 22 marine diljem Jadrana uloženo je ukupno 2,4 milijuna eura u promatranom razdoblju, dok je bruto dobit ostvarena u vrijednosti od 5,1 milijuna eura. 

Rujan je bio rezerviran za otok Pag i sva događanja petkom tijekom manifestacije MISEC PAŠKE SOLI. Sad, po njegovom završetku, kad se zbroje dolasci i čuju komentari, može se istaknuti kako je ova manifestacija bila pun pogodak i odličan sadržaj turističkoj posezoni.

Volkswagen centar u Zadru 1

U Volkswagen centru u Zadru, u četvrtak, 21.9.2023. obilježena je proslava 60 godina zajedničke suradnje Auto Hrvatske sa markama Volkswagen i Audi u Zadru. Tom prigodom uzvanici su imali priliku razgledati aktualne Volkswagen, Audi, Seat i Cupra modele vozila i upoznati se s ponudom servisnih usluga, guma, EV opreme, rabljenih vozila i uslugama poslovnog najma.

CBMC naslovna

Na Zrću će se od 5. do 8. rujna održati treća po redu glazbena konferencija Croatia Beach Music conference. Pod sloganom Bringing the music industry together, organizatori su u prethodne dvije godine okupili mnoga ključna imena najvećih festivala u Hrvatskoj i regiji, zatim brojne izvođače i menadžere koji su dionici ove zanimljive, dinamične i privlačne industrije.

ACI

Nautički turizam postaje sve važniji, a uloga sustava ACI u tome je nejmjerljiva, jer oni već desetljećima promoviraju ljepote naše obale te gostima nude sigurne vezove i vrhunske sadržaje. Na dan 1. srpnja, obilježen je respektabilan jubilej jedne od najvažnijih hrvatskih kompanija te je označena 40. obljetnica od povijesne prekretnice za našu zemlju i nacionalni turizam.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK