slusaonica01
livestream01

my buddy moose NASLOVNA

U petak, 18. listopada, u sklopu programa Urbofon live u zadarskoj Providurovoj palači nastupili su riječki indie rockeri My Buddy Moose.

Naslovnica KA

U Škoda centru u Karlovcu, u četvrtak, 19.9.2024. obilježena je proslava 10 godina zajedničke suradnje Auto Hrvatska Automobila sa markama Volkswagen i Škoda u Karlovcu. Tom prigodom uzvanici su imali priliku razgledati aktualne
Volkswagen i Škoda modele vozila i upoznati se s ponudom servisnih usluga, guma, EV opreme, rabljenih vozila i uslugama dugoročnog najma. Tijekom večeri, brojnim uzvanicima se obratio Glavni izvršni direktor Poslovne grupe
Auto Hrvatska gospodin Alen Vuksan-Ćusa koji je zahvalio okupljenima na dolasku i podsjetio na razvojni put Auto Hrvatska Poslovnog centra Karlovac.

Dođi gola na večeru

U ponedjeljak, 14. listopada, počela je nova kazališna sezona HNK Zadar s komedijom "Dođi gola na večeru" u produkciji HNK u Šibeniku.

Snimka zaslona 2024 09 11 130256

U petak, 6. 9. 2024. u 13 sati svečano je otvorena nova limarsko-lakirerska radionica u sklopu Auto Hrvatska poslovnog centra Zadar.
Svečani dio programa uz mnoštvo okupljenih uzvanika započeo je kratkim videom snimljenim u prostorima nove radionice. Uzvanicima se obratio Glavni izvršni direktor Poslovne grupe Auto Hrvatska gospodin Alen Vuksan-Ćusa koji je okupljene uzvanike podsjetio na razvojni put Auto Hrvatska Poslovnog centra Zadar te zahvalio svima uključenima u izgradnji nove limarsko-lakirerske radionice.

The Hu 02

Mongolski folk metal ratnici The HU započeli su europsku turneju Hishigten u sklopu koje dolaze u zagrebačku Tvornicu kulture u utorak 17. rujna 2024.

HFH1 naslovna

Lika se priprema za šesto izdanje Hrvatskog festivala hodanja. Festival započinje 31.kolovoza u Otočcu, dok će 1. rujna završiti u Gospiću. Održava se tradicionalno prvog vikenda u rujnu, kojeg mnogi sudionici iz cijelog svijeta i do godinu dana unaprijed bilježe na svojim kalendarima, a festival je registriran i u službenom kalendaru IML-a (International March League).

IMG 20240806 WA0002

Povljana na otoku Pagu postala je nezaobilazna destinacija za sve vlasnike pasa koji žele uživati u odmoru sa svojim četveronožnim prijateljima. Ova idilična općina na južnom dijelu otoka Paga nudi dvije plaže za pse, pružajući idealno mjesto za igru, kupanje i opuštanje u prekrasnom okruženju.

Kondza 1Nakon uspješnog nastupa u mjestu Mandre na otoku Pagu Zorica Kondža, jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i dobitnica brojnih nagrada, nastupit će u srijedu, 14. kolovoza u Ražancu. Početak koncerta je u 22 sata.
Biti će to večer ispunjenu nezaboravnom glazbom i zabavom, pružajući priliku posjetiteljima da uživaju u svima poznatim ljubavnim pjesmama s okusom mediterana.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK