slusaonica01
livestream01

14 IMG 1169

Velikom, dvodnevnom, rock feštom najveća hrvatska craft pivovara Medvedgrad proslavila je 30. rođendan.
Nakon prošlogodišnjeg, vrlo uspješnog izdanja, vidi se da je netko sjeo, promislio i donio odluke koje su ovaj festival učinile još boljim. Dobar raspored štandova, povoljne cijene piva i kvalitetan izbor street fooda su postavile kvalitetan temelj dobroj zabavi. Vođeni razgled pogona s Gričkom vješticom dobar je uvod u večernji program.

image0

Najjači dvodnevni rock festival u Pivovari Medvedgrad: Brundanje 2024: Craft, Rock & Street Food i zabava od sumraka do kasno u noć

7 IMG 2576

Od 24. do 26. lipnja na jarunskom Otoku hrvatske mladeži u Zagrebu održao se 16. INmusic festival.

INmusic festival najveći je godišnji glazbeni festival na otvorenome u Hrvatskoj. Održava se svake godine krajem lipnja na jarunskom Otoku hrvatske mladeži u Zagrebu. Prvi put održan je 2006. godine.

Manifest

Pogledajte gdje je grupa Manifest snimila svoj novi spot. 

Manifest, mladi bend koji opisuje svoju glazbu kao trinity pop, nakon uspješnog singla "Reci zašto s njim" s kojim su osvojili slušatelje, predstavlja ljetnu poslasticu "Tko zna gdje".

split24 2

TBF-ovci pojačani Jazz orkestrom HRT-a će s gledateljima s Prokurativa brzo otplutati u srce New Yorka, brojni izvođači će pjevati uspješnice Tea Trumbića, jednog od najtrofejnijih skladatelja i tekstopisaca Splitskog festivala uopće, dok će poseban naboj imati Završna večer s 23 nove skladbe.

Joy i Minea

Pjesma koja će hrvatskoj vratiti osmijeh na lice - grupa Joy i Minea objavljuju zajednički hit singl "Daj mi jedan dan".

Kula Skrivanat Elvis Šmit

Udruga iznajmljivača apartmana i soba Grada Paga organizira "Noć tvrđava - Night of Fortresses" u petak, 10. svibnja u kuli Skrivanat.

Ivan Vidas Ana Marija Škunca Ksenija Palčić Ivan Badurina Boris Šuljić Boškinac Marina Šćiran Martina Pernar i Marko Škunca

Nekoliko kilometara od Novalje, na cesti koje vodi prema Lunu, najsjevernijoj točki otoka Paga, u okruženju suhozida, parcele škrte, ali plodne zemlje i mediteranskog zelenila, satkana od vinograda i maslinika, smjestili su se Škuncini stani.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK