slusaonica01
livestream01

1 naslovna Cro Race

Svjetska biciklistička elita opet će se okupiti na Pagu nakon što je prošle godine Portugalac Iuri Gabriel Dantas Leitão zabilježio trijumfalnu pobjedu u Novalji. U napetom finalnom sprintu na drugoj etapi CRO Race utrke Leitão je osvojio prvo mjesto, a zahvaljujući kadrovima koji su otišli u svijet Novalja i Pag s punim su se pravom upisali na globalnu kartu ciklo destinacija.

Rijeka 39 mladji juniori

Proteklog vikenda se u Rijeci održao 39.Kup grada Rijeke, stolnoteniski turnir u organizaciji STŠK Srdoči. Nakon prošlogodišnje rekordne posjećenosti 38. izdanja turnira na kojem je nastupio 251 igrač i igračica u 8 mlađe uzrasnih kategorija organizatori su turnir preseliti iz školske dvorane na Srdočima u veću dvoranu u Matuljima.

 Lifeon mars7

Pred Uskrs u Metajni je održano 7. izdanje trail utrke Life on Mars u organizaciji Treking lige. Ove godine ukupno se prijavilo 1051 natjecatelj iz 16 zemalja uključujući Kinu, Haiti i Maršalske otoke, a najbrojniji su bili trkači iz Hrvatske i Slovenije. Startalo se u 3 kategorije. Light stazu u dužini od 7 kilometara najbrže je pretrčao Ožbej Šekoranja iz Slovenije.

NKPag veterani

U 4. kolu Papaline su u Zadar, na Višnjiku pobijedile ekipu NOŠK-a rezultatom 1:5.
Mlađi pioniri su vrlo dobro ušli u proljetni dio te nakon 4 kola imaju 9 bodova. Na Julovici su u subotu pobijedili Velebit iz Gračaca rezultatom 5:0

IMG 4496

Marija Tičić i Matija Čemeljić, članovi Veslačkog kluba Pag postigli su velik uspjeh na regati u obalnom veslanju. U tri discipline osvojili su medalje, dvije srebrne i jednu brončanu. Naime, u subotu je, u organizaciji Hrvatskog veslačkog saveza, Veslačkog saveza Dalmacije i Veslačkog kluba Pag održana regata u obalnom veslanju PAG OPEN.

 STK Dalmatinac Pag

STK Dalmatinac iz Paga postao je prvak 2. Hrvatske stolnoteniske lige za sezonu 2023./24., a Mate Kurilić, igrač STK Dalmatinac, proglašen je najboljim igračem lige. Posljednje kolo 2. Hrvatske stolnoteniske lige odigrano je u Sinju. Igrači STK Dalmatinac Danijel Buljanović, Antonio Kurilić i Mate Kurilić ostvarili su odličan uspjeh i postali su prvaci sezone 2023./24., a Mate Kurilić proglašen je najboljim igračem lige.

Anzonija Dora Ena Martina

Proteklog vikenda u organizaciji STK Pag i HSTS-a u Sportskoj dvorani OŠ Juraj Dalmatinac u Pagu odigrano je prvenstvo Dalmacije u stolnom tenisu za kategorije klinci/ klinceze i najmlađi kadeti/ kadetkinje u sezoni 2023/24.
U kategoriji klinci (2015. godište i mlađi), Fabijan Maržić osvojio je zlatnu medalju, a srebro je pripalo zadraninu Antoniju Bačiću.

NK 1 kolo

Počela je nogometna proljetna polusezona. Nogometni Klub Pag, čiji igrači su raspoređeni u 4 dobne kategorije, u proljetnoj polusezoni odigrat će 49 službenih utakmica. Proljetnu polusezonu u subotu na domaćem terenu otvorili su papaline u susretu sa NK Velebitom. Iako su dva puta vodili golovima Ivana Pavelića susret je završio neriješeno rezultatom 3.3. Mlađi pioniri bili su u gostima NK Škabrnji i zahvaljujući pogotku Dina Ramovića kući se vratili s tri boda.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK