slusaonica01
livestream01

 7. zd open 1

U Zadru je odigran stolnoteniski turnir 7. Zadar open. Organizator turnira koji se tradicionalno održava povodom obrane grada Zadra je STK Jadera Zadar.

NK PAG seniori Cabrera

Iza nas je još jedan nogometni tjedan u kom su ligaška natjecanja odigrali svi uzrasti NK Paga.

Naslovna

Proteklog vikenda, u organizaciji STK Lučica u Veloj Luci na Korčuli je održano 12. Prvenstvo Jadranskih otoka Hrvatske u stolnom tenisu.

FB IMG 1728828396462

Na gradskoj plaži Prosika u gradu Pagu održano je 1. Hrvatsko veslačko prvenstvo u obalnom sprint veslanju. Na prvenstvu je nastupilo 13 klubova s 53 veslača.

Regatna stata VK Pag

U organizaciji Veslačkog saveza Splitsko dalmatinske županije, Veslačkog saveza Dalmacije i Veslačkog kluba Pag, u Pagu će se u nedjelju, 13. listopada održati 2. MINI REGATA KUPA DALMACIJE s početkom u 10 sati.

arbunijada naslovna

Proteklog vikenda u Novalji je održano je otvoreno sportsko ribolovno natjecanje "Arbunijada 2024".

cro race Danijel Palčić

Kolumbijac Juan Sebastian Molano iz momčadi UAE Emirates pobjednik je druge etape biciklističke utrke CRO Race, duge 114.5 kilometara, koja se vozila od Biograda na moru preko Zadra i duž otoka Paga do Novalje gdje je bio cilj 2 etape.

Cro Race

Deveto izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 1. do 6. listopada, a biciklisti će kroz šest etapa prijeći gotovo 1000 kilometara kroz Hrvatsku.

Start prve etape je 1. listopada u Vodicama kod Spomenika Palim Borcima NOB. 2. listopada 2024. na cestama Zadarske i Ličko-senjske županije vozit će se druga etapa CRO Racea na kojoj sudjeluje oko 150 biciklista, prateće službe i osiguranje, kroz etapu od Biograda na Moru preko Zadra, Paga do Novalje.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK