slusaonica01
livestream01

turnir

Jubilarno, 15. izdanje najdugovječnijeg malonogometnog turnira na otoku - Memorijalni malonogometni turnir MAM odigrat će se u Povljani na Vrdijanu 26. i 27. srpnja.

11 ekipa borit će se za naslov pobjednika kroz tri pretkola, preko četvrtfinala do borbe za odličja. Uz prošlogodišnje osvajače turnira "Fotex Junajted" nastupaju ekipe ”Gostiona Mornar”, "Paške stine", "MNK Plovanija", "CB Labirint", "Cohiba", "Fritule", "Mornar Novalja", "Čepkov kukuruz", "VAR" i "M.A.M. & MNK PAG".

VK Pag Vrlika matija

Veslači VK Paga osvojili novih 5 odličja.

TIĆI PRVACI 1

U izravnom dvoboju za prvo mjesto Tići NK Paga nadigrali su NK Zadar i postali prvaci 3. Lige tića Zadarske županije!

WhatsApp Slika 2024 05 26 u 22.15.39 984a788a

U nedjelju 26. svibnja ŽRK Bihać organizirao je drugi Prijateljski susret na Uni. Na prijateljskom turniru odraslog rukometa u Bihaću,(BiH) sudjelovali su rukometni klubovi iz Bihaća, Cazina,Primoštena, Vodica i Paga. RK Pag je zajedno sa RK Vodice osvojio zlatnu medalju. Iz Rukometnog kluba Pag tom prigodom su rekli: "Nakon poziva naših prijatelja iz RK Vodica hoćemo li sudjelovati na turniru rado smo se odazvali.

vk kup

Veslači iz Paga sudjelovali su na Kupu Dalmacije, Memorijal Ivan Jerčić i Toni Čavka, u organizaciji Veslačkog kluba Marina Kaštela u Kaštel Kambelovcu. Veslalo se od ranog jutra, prije nego je zapuhalo jugo u popodnevnim satima. Start je bio na mulu u Lukšiću, a cilj pred Veslačkim klubom u Kambelovcu. U konkurenciji 14 klubova i 400 veslača i veslačica u ukupno 36 utrka veslači Veslačkog kluba Pag postigli su slijedeće rezultate: Josipa Čemeljić 4.mjesto, Marin Paro 4.mjesto, Matija Čemeljić 5. mjesto i Marija Tičić 5. mjesto. Iz uprave Kluba čestitali su svim veslačima i veslačicama na postignutim rezultatima te zahvalili Gradu Pagu na pruženoj potpori.

Elvis Šmit/Radio Pag Foto:VK Pag

Humanitar trurnir naslovnica

U organizaciji UO Puntina, MO Miškovići i MNK Pag ovog vikenda u Miškovićima na otoku Pagu održao se Humanitarni malonogometni turnir. Turnir je organiziran u humanitarne svrhe za pomoć Marku Radosloviću, samohranom ocu dvoje malodobne djece koji boluje od dječje paralize, a sva prikupljena sredstva donirat će se za kupnju električnog vozila za osobne potrebe.

zlato

U nedjelju 5. svibnja u Makarskoj su veslači Veslačkog kluba Pag nastupili na 4.

P1038388

U nedjelju 28.04.2024. godine u gradsko-školskoj športskoj dvorani Novalja održan je 1. Memorijalni turnir „Milan Rausavljević“. U spomen na svog osnivača i prvog rukometnog trenera kluba, RK Pag organizirao je turnir u mini i super mini rukometu za uzraste 2016/2015 godište i 2013/2014 godište. Na turniru su nastupili RK Mini sunce s 4 ekipe, ŽRK Vinodol s 2 ekipe, RK Vodice s 4 ekipe, RK Adriatic s 2 ekipe i RK Pag s 2 ekipe. Na samom otvaranju turnira okupljene je pozdravio predsjednik Rukometnog saveza Zadarske županije Filip Perić, koji je ujedno i otvorio turnir.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK