slusaonica01
livestream01

1 naslovna NK pag Vis

Povodom proslave Sv. Jurja i Dana Grada Visa NK “Vis” organizira tradicionalni malonogometni dječji turnir Sv. Jurja Vis. Ovogodišnje, 16. izdanje turnira, trajalo je od četvrtka do nedjelje. Među 20 ekipa koje su se natjecale na Visu bili su i mladi nogometaši NK Paga u 3 kategorije, papaline, tići i mlađi pioniri (2011/2012, 2013/2014, 2015/2016).

1 naslovna Cro Race

Svjetska biciklistička elita opet će se okupiti na Pagu nakon što je prošle godine Portugalac Iuri Gabriel Dantas Leitão zabilježio trijumfalnu pobjedu u Novalji. U napetom finalnom sprintu na drugoj etapi CRO Race utrke Leitão je osvojio prvo mjesto, a zahvaljujući kadrovima koji su otišli u svijet Novalja i Pag s punim su se pravom upisali na globalnu kartu ciklo destinacija.

Rijeka 39 mladji juniori

Proteklog vikenda se u Rijeci održao 39.Kup grada Rijeke, stolnoteniski turnir u organizaciji STŠK Srdoči. Nakon prošlogodišnje rekordne posjećenosti 38. izdanja turnira na kojem je nastupio 251 igrač i igračica u 8 mlađe uzrasnih kategorija organizatori su turnir preseliti iz školske dvorane na Srdočima u veću dvoranu u Matuljima.

 Lifeon mars7

Pred Uskrs u Metajni je održano 7. izdanje trail utrke Life on Mars u organizaciji Treking lige. Ove godine ukupno se prijavilo 1051 natjecatelj iz 16 zemalja uključujući Kinu, Haiti i Maršalske otoke, a najbrojniji su bili trkači iz Hrvatske i Slovenije. Startalo se u 3 kategorije. Light stazu u dužini od 7 kilometara najbrže je pretrčao Ožbej Šekoranja iz Slovenije.

NKPag veterani

U 4. kolu Papaline su u Zadar, na Višnjiku pobijedile ekipu NOŠK-a rezultatom 1:5.
Mlađi pioniri su vrlo dobro ušli u proljetni dio te nakon 4 kola imaju 9 bodova. Na Julovici su u subotu pobijedili Velebit iz Gračaca rezultatom 5:0

IMG 4496

Marija Tičić i Matija Čemeljić, članovi Veslačkog kluba Pag postigli su velik uspjeh na regati u obalnom veslanju. U tri discipline osvojili su medalje, dvije srebrne i jednu brončanu. Naime, u subotu je, u organizaciji Hrvatskog veslačkog saveza, Veslačkog saveza Dalmacije i Veslačkog kluba Pag održana regata u obalnom veslanju PAG OPEN.

 STK Dalmatinac Pag

STK Dalmatinac iz Paga postao je prvak 2. Hrvatske stolnoteniske lige za sezonu 2023./24., a Mate Kurilić, igrač STK Dalmatinac, proglašen je najboljim igračem lige. Posljednje kolo 2. Hrvatske stolnoteniske lige odigrano je u Sinju. Igrači STK Dalmatinac Danijel Buljanović, Antonio Kurilić i Mate Kurilić ostvarili su odličan uspjeh i postali su prvaci sezone 2023./24., a Mate Kurilić proglašen je najboljim igračem lige.

Anzonija Dora Ena Martina

Proteklog vikenda u organizaciji STK Pag i HSTS-a u Sportskoj dvorani OŠ Juraj Dalmatinac u Pagu odigrano je prvenstvo Dalmacije u stolnom tenisu za kategorije klinci/ klinceze i najmlađi kadeti/ kadetkinje u sezoni 2023/24.
U kategoriji klinci (2015. godište i mlađi), Fabijan Maržić osvojio je zlatnu medalju, a srebro je pripalo zadraninu Antoniju Bačiću.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK