slusaonica01
livestream01

1 Antonja Fest 2024

Kulturni centar Gozdenica u ponedjeljak 10. lipnja bio je domaćin 25. Dječjeg festivala Antonja! U sklopu proslave Antonje, Dana grada Novalje u organizaciji Centra za kulturu Novalja održan je jubilarni, 25. Dječji festival Antonja Kako nam kaže organizator: "Prošlo je četvrt stoljeća otkako smo prvi put okupili djecu i mladež našeg grada kako bismo im pružili priliku da zasjaju na pozornici i izraze svoje talente.

izložba Škunca 2

Novaljska publika dobila je priliku uživati u grafikama Dominika Škunce.

U sklopu proslave Antonje i Dana grada Novalje u Galeriji Era u ponedjeljak 10. lipnja svečano je otvorena izložba Dominik Škunca "Grafike".

mik pobjednici

Pažanin na tronu jubilarnog, 60. MIKa!

Ivo Fabijanić promocija romana naslovna

U Kneževom dvoru u Pagu održano je predstavljanje povijesnog romana "Belota Dobronić-Život za slobodu" autora Ive Fabijanića.

legenda i paškoj čipki

Gradska knjižnica Pag predstavila u Puli slikovnice Legende o Caski i Legenda o paškoj čipki.

naslovna slika NSB

U Zagrebu je na Festivalu povijesti Kliofest u NSB-u predstavljena knjiga "Kalpurnija i egipatski bogovi u Caski na otoku Pagu" autora Inge Vilgorac Brčić, Nikole Cesarika, Maje Grisonic i Davida Štrmelja, izdavača FF Press i Grad Novalja.

image0

Tijekom proteklog vikenda, Gradska glazba Pag je boravila u Mađarskoj gdje je sudjelovala na ''11.Međunarodnom festivalu puhačkih orkestara'' u Szigetvaru, ''Gradu prijatelju'' Grada Paga.

6 IMG 0916

U Povljani, u Domu kulture, s velikim je uspjehom i pred brojnom publikom odigrana kazališna predstava Sretni ljudi. Producent predstave je Kazalište Lectirum iz Zagreba. Redatelj je Zoran Mužić, a u predstavi glume Ksenija Pajić, Natalija Đorđević, Siniša Popović i Mladen Čutura. Ulaz na predstavu bio je besplatan.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK