slusaonica01
livestream01

Tea kulaš

U četvrtak, 25. srpnja na Trgu sv Jurja u centru Povljane nastupa Tea Kulaš na orguljama. Koncert počinje u 21 sat.

Don živko tribina naslovna

U Pagu je obilježena deseta godišnjica smrti don Živka Kustića (12. prosinca 1930. – 18. srpnja 2014.), porijeklom Pažanina, grkokatoličkog svećenika i propovjednika te novinara i dugogodišnjeg urednika u Glasu Koncila

Kvartet sinfo

U srijedu, 17. srpnja u crkvi sv. Jurja u centru Povljane nastupit će Kvartet flauta "Sinfonico". 

Na koncertu koji počinje u 21 sat, četiri flautistice izvest će skladbe E. Walckiersa, F. Lhotke i A. Dvořáka. Kvartet flauta "Sinfonico" djeluje od 2019. u sklopu kolegija komorne glazbe na Umjetničkoj akademiji u Splitu. Čine ga Barbara Čarapina (Čitluk, BiH), Ana Dobrijević (Pag), Eni Severović (Umag) i Barbara Ćorak (Dubrovnik). Iako dolaze iz različitih krajeva, veže ih dugogodišnje prijateljstvo te ljubav prema zajedničkom muziciranju.

image2

I ovo ljeto u povljanskoj Galeriji Pauliana, na Trgu bana J. Jelačića iznad trgovine, otvorena je izložba slika "Paleta boja podmorja" autorice Antee Delpin.

bliska lica naslovnica

U ponedjeljak 8. srpnja u crkvi Sv Jurja u Pagu otvorena je treća samostalna izložba mlade slikarice Lucije Maržić .

O Lucijinom umjetničkom pristupu na otvaranju je govorila povjesničarka umjetnosti Bruna Nevia Dabo, a Ljiljana Festini, ravnateljica Gradske knjižnice Pag za Radio Pag je rekla: Jako mi je drago da smo uspjeli realizirati ovaj mali projekt koji planiramo još od prošle godine. Naša Lucija Maržić pripremila novi puno novih sadržaja, po prvi puta se bavi mozaikom i rado bismo da nas dođite posjetiti.

6 IMG 0936

Zajedničkim koncertom Gradske glazbe Pag i klape Sol počeo je program Pag - Ljeto 2024.

1 Antonja Fest 2024

Kulturni centar Gozdenica u ponedjeljak 10. lipnja bio je domaćin 25. Dječjeg festivala Antonja! U sklopu proslave Antonje, Dana grada Novalje u organizaciji Centra za kulturu Novalja održan je jubilarni, 25. Dječji festival Antonja Kako nam kaže organizator: "Prošlo je četvrt stoljeća otkako smo prvi put okupili djecu i mladež našeg grada kako bismo im pružili priliku da zasjaju na pozornici i izraze svoje talente.

izložba Škunca 2

Novaljska publika dobila je priliku uživati u grafikama Dominika Škunce.

U sklopu proslave Antonje i Dana grada Novalje u Galeriji Era u ponedjeljak 10. lipnja svečano je otvorena izložba Dominik Škunca "Grafike".

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK