slusaonica01
livestream01

Misecsoli

Manifestacija "Misec paške soli" u organizaciji Solane Pag i Turističke zajednice grada Paga dolazi do svog finala. Tema 4. i posljednjeg tematskog petka "Miseca paške soli" u ovoj godini je otočni proizvod, a na programu je u petak, 29. rujna. 2023.

Cro race karta

Dana 27. rujna 2023. na cestama Zadarske i Ličko-senjske županije vozit će se druga etapa međunarodne cestovne biciklističke utrke pod nazivom CRO Race na kojoj će sudjelovati oko 150 biciklista, prateće službe i osiguranje, kroz etapu od Biograda na Moru, Zadra, Paga do Novalje prema itinereru:

dani male gospe

Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pagu organizira Dani Male Gospe. Program počima u srijedu 6. rujna u 20:30 koncertom "Pismom Majci Mariji od Staroga grada". Na koncertu nastupaju: Crkveni zbor iz Paga, klapa Navalia, klapa Peružini, klapa Sol, klapa Muštre, V.S. Jubilate Deo i klapa Galijota. Koncert će se održati u zbornoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na paškoj pijaci.

7. fešta od sira

Kvaliteta paškog sira nadaleko je poznata i opjevana, što dokazuju mnoga priznanja, te domaće i međunarodne nagrade i Zaštićena oznaka izvornosti. Na području Općine Kolan registrirana su 64 proizvođača obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i dvije mljekare, što Kolan čini idealnim domaćinom Fešte od sira koja će se održati u petak, 25. kolovoza s početkom u 19 sati na Trgu kralja Tomislava, ispred zgrade Općine Kolan.

burafest

Umjetnička organizacija Nahero u Pag donosi nešto novo i nesvakidašnje. Nakon uspješno provedenog kvartovskog festivala Svi smo mi Nahero, ova je umjetnička organizacija odlučila napraviti i ljetno izdanje na otoku Pagu. S obzirom na to da je otok Pag, između ostalog, poznat i po buri, organizatori su festival nazvali po tom karakterističnom vjetru – Burafest. Burafest će se održati pod pokroviteljskom Turističke zajednice Grada Paga.

dfvv

U srijedu, 23. koloviza 2023. godine, u 20 sati u zbornoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u gradu Pagu zbor "Via" Varaždin održat će koncert sakralne klasične glazbe uz sopranisticu Tiu Pikiju i orguljaša Filipa Šopara.
Umjetnički voditelj koncerta je Luka Šopar. Na programu su djela hrvatskih i svjetskih skladatelja (D. Bartolucci, A. Bruckner, A. Igrec, K. Odak, M. Durufle, F. Dugan, C. Franck...).

tenis najava

U Pagu se od 10. do 14. kolovoza pod pokroviteljstvom TZ Grada Paga organizira teniski turnir Vela Gospa 2023. Pravo na prijavu na turnir imaju samo rekreativci, a ždrijeb će se održati 9. kolovoza u 20 sati.
Kotizacija za sudjelovanje iznosi 25 eura, a prijave i informacije se vrše na 098 330 353.

Summertide facebook event cover2x

Noa Beach club priprema se za Summertide festival koji će se održati od 13. do 16. kolovoza. Ako ste propustili popularnog Cuebricka nekoliko dana prije, bez brige, otvara Summertide festival. Osim njega, nastupit će i kosovski DJ Regard koji je postao popularan unatrag nekoliko godina te čiji remixevi haraju TikTokom, zatim Chris Willsman koji se smatra trenutno najutjecajnijim DJ-em na klupskoj sceni te tvorci poznatog Slap House žanra – DJ Vize.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK