slusaonica01
livestream01

19. trijatar naslovnica

Novaljski trijatar već 19. godinu predstavlja kazališnu oazu na jadranskoj obali, donoseći tradiciju i suvremenost u jedinstvenom kazališnom prostoru.

PAF2024 naslovnica

PagArtFestival održat će se i ovog ljeta, u svom 26. izdanju, s probranim programom i na zanimljivim lokacijama.

Povljana u pismi1

U subotu, 29. lipnja u organizaciji Općine Povljana i Turističke zajednice Općine Povljana održat će se 21. susret klapa „Povljana u pismi 2024.” na Trgu bana J. Jelačića s početkom u 21 sat.

program ljeto final

Turistička zajednica Grada Paga i Grad Pag sa zadovoljstvom najavljuju bogat i raznovrstan ljetni program koji započinje 29. lipnja koncertom Borisa Oštrića i Ribara u atriju Kneževog dvora s početkom u 21 sat.

26. PAF

Renesansni grad Pag 26. put ugostit će PagArtFestivala u organizaciji i pod umjetničkim ravnanjem hrvatskog pijanista svjetskoga glasa Lovre Pogorelića i njegove supruge Nine.

festival čipke 13

Grad Pag ponovno će postati središte kulturnih zbivanja početkom 13. Međunarodnog festivala čipke, koji će se u organizaciji Turističke zajednice Grada Paga, Grada Paga i Društva paških čipkarica Frane Budak održati od 20. do 23. lipnja. Ovaj prestižni ovogodišnji događaj koji se održava pod pokroviteljstvom

Kayak run

Od 14. do 16. lipnja 2024 održat će se Šimuni CUP, jedinstveni sportski događaj koji će se održati u predivnoj uvali Šimuni na otoku Pagu!  Organizatori Vas pozivaju da uživajte u dva dana adrenalinskih natjecanja, zabavnog programa i aktivnosti za sve uzraste.

antonja 2024

Grad Novalja obilježava Antonju i Dan grada Novalje bogatim programom u lipnju.

Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Novalje održat će se u srijedu, 12. lipnja s početkom u 11 sati u Kulturnom centru "Gozdenica", a svečana sveta misa u crkvi Sv. Antona u četvrtak 13. lipnja u 10 sati.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK