slusaonica01
livestream01

muzej zima naslovna

Gradski muzeji Novalja donosi vam niz besplatnih radionica i predavanja kroz cijelu jesen i zimu u popodnevnim satima.

mjesec ženskog zdravlja naslovna

Listopad je mjesec posvećen ženskom zdravlju. Tim povodom Udruga Žene za otok Pag organizirala niz predavanja i aktivnosti.

Screenshot 2024 10 08 at 11 26 32 jezik i jezična istraživanja govora paga 1.webp WEBP slika 1753 1265 piksela Skalirano 72

U Pagu će se 11. i 12. listopada održati znanstveni skup pod nazivom „Jezik i jezična istraživanja govora Paga".
Znanstveni skup „Jezik i jezična istraživanja govora Paga" održat će se u Kneževom dvoru u Pagu u petak 11. i u subotu 12. listopada. Organizatori znanstvenog skupa su Odjel za lingvistiku Sveučilišta u Zadru i Grad Pag. Skup je usmjeren na predstavljanje raznovrsnih jezičnih istraživanja govora otoka Paga.

 

HobotnicaU subotu, 5. listopada 2024. godine, u vremenu od 9.00-12.00 sati, u lučici u Vlašićima na otoku Pagu održat će se ekološka akcija čišćenja podmorja u sklopu informativno-edukativne kampanje "Za čistu uvalu".

Zdravstvena zaštita na otocima i ruralnim područjima

Od 4. do 6. listopada 2024. godine u Hotelu Olea u Novalji će se održati prvi kongres "Zdravstvena zaštita na otocima i ruralnim područjima". 

vlašići vuna

Udruga Volim Vlašići organizira predavanje"Vuna - materijal budućnosti"; koje će se održati u ponedjeljak, 30. rujna 2024. godine. Ovo stručno predavanje organizira se u sklopu projekta "Vratimo vuni sjaj", a predavačica će biti Karla Škorjanc, mag. održive poljoprivrede. Prvo će se održati u Općini Kolan u jutarnjem terminu od 10 do 11.30 sati, dok je drugo na rasporedu u popodnevnim satima u Pagu, u Kneževom dvoru s početkom u 17.30 sati.

4 tjedan

Posljednji vikend zbivanja u sklopu manifestacije Misec paške soli nosi naziv SOL I KULTURA.

ples novalja VJEST

Od 25. do 27. rujna Novalja je domaćin Svjetskog prvenstva u akrobatici, dječjem fitnessu, fit kids-u i polle dance-u. Koreografija za Fit Kids sastoji se od dva elementa, tehničkog i umjetničkog, a ocjenjuju se gimnastika, akrobatika, snaga i izdržljivost uz glazbu.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK