slusaonica01
livestream01

pako kolo

U organizaciji Turističke zajednice Grada Paga i Grada Paga od 23.-27. srpnja održat će se 65. Paški ljetni karneval. Najstariji hrvatski ljetni karneval tradicionalno će obilovati bogatim programom koji uključuje razne događaje i nastupe koji će užariti karnevalsku atmosferu u Pagu.

SAJAM OTOČNIH PROIZVODA PLAKAT 2024

U organizaciji Udruge Volim Vlašići u nedjelju, 28. srpnja održat će se 7. Sajam otočnih proizvoda "Od Luna do Fortice" na sportskom igralištu u Vlašićima s početkom u 20.30 sati.

Na Sajmu će svoje otočne proizvode predstaviti lokalni proizvođači, OPG-ovi, tvrtke, udruge, zadruge i kućne radinosti s otoka Paga.

don živko

U četvrtak, 18. srpnja, povodom 10. godišnjice smrti don Živka Kustića, porijeklom Pažanina, grkokatoličkog svećenika i propovjednika te novinara i dugogodišnjeg urednika u Glasu Koncila održat će se misa zadušnica u Pagu. Misu zadušnicu u paškoj zbornoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije predvodit će zadarski nadbiskup u miru Želimir Puljić u 19 sati.

brudit

Pag je grad bogate ribarske tradicije, a gastronomski djelić te tradicije prezentirat će se na ribarskoj fešti u organizaciji STK Pag.

19. trijatar naslovnica

Novaljski trijatar već 19. godinu predstavlja kazališnu oazu na jadranskoj obali, donoseći tradiciju i suvremenost u jedinstvenom kazališnom prostoru.

PAF2024 naslovnica

PagArtFestival održat će se i ovog ljeta, u svom 26. izdanju, s probranim programom i na zanimljivim lokacijama.

Povljana u pismi1

U subotu, 29. lipnja u organizaciji Općine Povljana i Turističke zajednice Općine Povljana održat će se 21. susret klapa „Povljana u pismi 2024.” na Trgu bana J. Jelačića s početkom u 21 sat.

program ljeto final

Turistička zajednica Grada Paga i Grad Pag sa zadovoljstvom najavljuju bogat i raznovrstan ljetni program koji započinje 29. lipnja koncertom Borisa Oštrića i Ribara u atriju Kneževog dvora s početkom u 21 sat.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK