slusaonica01
livestream01

10 IMG 2391

13. Međunarodni festival čipke, dan treći

Foto: Elvis Šmit

P1077072 151

13. Međunarodni festival čipke Pag, dan drugi
Foto: Elvis Šmit i Fran Bukša

3 IMG 8961

Službeno otvorenje festivala počelo je promenadnim koncertom Gradske Glazbe Pag i nastupom KUD-a Družina. Ceremoniji otvaranja prisustvovali su zamjenik župana Šime Vicković, Pročelnik konzervatorskog odjela u Zadru Igor Miletić, gradonačelnik grada Szigetvara Vass Peter sa izaslanstvom, načelnik općine Kolan Šime Gligora, direktorica TZ Zadarske županije Mihaela Kadija, izaslanstvo grada Kozármislenya i ostali uvaženi gosti.

1 IMG 8443

Plesni koncert Ansambla LADO održao se proteklog vikenda u Gradskoj školskoj sportskoj dvorani u Novalji

 1 IMG 2005

U petak, 7. lipnja, u atriju Kneževa dvora u Pagu održano je Večer dalmatinske pisme i poezije.

8 IMG 6594

MK Paška bura proslavila 15. rođendan

Foto Elvis Šmit/ Radio Pag

29 Dan grada 24

Grad Pag svečano proslavio Dan Grada i Dan uemeljenja grada Paga
Foto Elvis Šmit/ Radio Pag

1 IMG 7484

Po prvi puta Grad Pag se pridružio manifestaciji "Noć tvrđava - Night of Fortresses". Noć Tvrđava dio je European Fortress Summer manifestacije koja povezuje i promovira događanja na utvrđenim fortifikacijskim spomenicima diljem Europe. U organizaciju manifestacije uključena su međunarodna udruženja EFFORTS i FORTE CULTURA.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK