slusaonica01
livestream01

32 IMG 2831

Zagrijava se atmosfera za 65. paški litnji karneval.

1 IMG 3495

U organizaciji Turističke zajednice grada Paga, u ponedjeljak 8. srpnja, s početkom u 21 sat, održana je Smotra klapa otoka Paga.
Ovo tradicionalno okupljanje otočnih klapa i njihovih prijatelja vraćeno je nakon niza godina na lokaciju u Starom gradu, što se pokazalo punim pogotkom.

12 IMG 3260

U subotu, 29. lipnja, u organizaciji Općine Povljana i TZO Povljana održan je 21. susret klapa „Povljana u pismi 2024”.

10 IMG 2391

13. Međunarodni festival čipke, dan treći

Foto: Elvis Šmit

P1077072 151

13. Međunarodni festival čipke Pag, dan drugi
Foto: Elvis Šmit i Fran Bukša

3 IMG 8961

Službeno otvorenje festivala počelo je promenadnim koncertom Gradske Glazbe Pag i nastupom KUD-a Družina. Ceremoniji otvaranja prisustvovali su zamjenik župana Šime Vicković, Pročelnik konzervatorskog odjela u Zadru Igor Miletić, gradonačelnik grada Szigetvara Vass Peter sa izaslanstvom, načelnik općine Kolan Šime Gligora, direktorica TZ Zadarske županije Mihaela Kadija, izaslanstvo grada Kozármislenya i ostali uvaženi gosti.

1 IMG 8443

Plesni koncert Ansambla LADO održao se proteklog vikenda u Gradskoj školskoj sportskoj dvorani u Novalji

 1 IMG 2005

U petak, 7. lipnja, u atriju Kneževa dvora u Pagu održano je Večer dalmatinske pisme i poezije.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK