• image
  • image
  • image

Poznati su izvođači koji će ove godine nastupiti na maškaranim tancima u sklopu Paškog zimskog karnevala 2019. Osim prve karnevalske subote kad će se tanci održati u klub Vortex, mjesto održavanja ludih karnevalskih zabava tradicionalno je II. magazin soli.

0
0
0
s2smodern

Grad Pag objavio je poziv za sudjelovanje u savjetovanju na temu "Odluka o visini paušalnog poreza po krevetu, smještajnoj jedinici u kampu i smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj (prijedlog)" Na prijedlog Odluke zainteresirane osobe mogu najkasnije do 24. siječnja 2019. godine dostaviti svoje prijedloge i mišljenja na adresu: Grad Pag, Branimirova obala 1, 23 250 Pag ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a prijedlog Odluke i Obrazac za sudjelovanje objavljeni su na službenim internetskim stranicama Grada Paga (pag.hr).

0
0
0
s2smodern

U Kolanu će se izgraditi dječji vrtić, što u Općini Kolan smatraju jednim od najvažnijih projekata na svojem području.

0
0
0
s2smodern

U nedjelju, 13. siječnja, bio je zadnji dan rada klizališta u Drugom magazinu što su mnogi mladi i djeca iskoristili za još jedno, zadnje, poslijepodne i večer za užitak u klizanju.

0
0
0
s2smodern

Budimpesta cipka

Prigodom obilježavanja dana Međunarodnog priznanja RH, Veleposlanstvo RH u Budimpešti i Kuća mađarske baštine su u Kući mađarske baštine postavili izložbu pod nazivom „Hrvatska i mađarska čipka – naša zajednička baština“. Na izložbi je, uz mađarsku, prikazana i paška čipka, a umijeće šivanja paške čipke posjetiteljima je pokazivala čipkarica Gordana Maržić. Izložbu su otvorile dr. Orsolya Pacsay-Tomassich, državna tajnica Ministarstva ljudskih resursa Mađarske i dr.sc. Iva Hraste Sočo, pomoćnica ministrice kulture RH.

0
0
0
s2smodern

Sajam u Austriji

Otok Pag predstavljen je na turističkom sajmu „Ferien Messe“ u Beču, najznačajnijem austrijskom sajmu posvećenom putovanjima i slobodnom vremenu. Na sajmu je prikazana turistička i gastronomska ponuda otoka, otočni krajolik, smještajni kapaciteti, spomenička baština, ljetni kulturni i zabavni programi.

0
0
0
s2smodern

life on mars

Otvaranje jedinstvene trail staze Life on Mars na otoku Pagu bit će u subotu 30. ožujka. Organizatori pozivaju sve željne egzotičnog iskustva da budu dio tog događaja. Lokacija utrke je mjesto Metajna, a utrka je podijeljena u 4 kategorije:

0
0
0
s2smodern

kanalizacija

Komunalno društvo Pag obavještava građane Grada Paga o početku izvođenja radova na projektu Kanalizacijska crpna stanica CS3 Jadran s pripadajućim kanalizacijskim kolektorima u ulici Golija u Pagu. Radovi će trajati 210 kalendarskih dana. Izvođač radova je tvrtka "Bolčević gradnja" iz Sesvetskog Kraljevca, a nadzor nad izvođenjem projekta ima tvrtka "Idassacommerce" iz Zadra.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK