slusaonica01
livestream01

kosljunasf

Na području naselja Košljun asfaltirana je cesta unutar naselja i spoj ceste s obalnim područjem. Radovi na cesti u Košljunu dio su Programa uređenja narazvrstanih cesta na području Grada Paga. Radove je organizirao Grad Pag, a sredstva su osigurana u gradskom proračunu. Radove je izvela tvrtka Pag II u suradnji s kooperantima.


O asfaltiranju ceste u Košljunu, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je za Radio Pag rekao: "Radi se o asfaltiranju ceste koja je ušla u Plan uređenja nerazvrstanih cesta. Ta cesta je bila makadamska i zbog toga nije bila dovoljno dobra za normalno odvijanje prometa. Cesta je sada asfaltirana i vlasnici, odnosno stanari okolnih zgrada dobili su mogućnost sigurnije vožnje po naselju, kao i svi turisti koji ljeti borave u naselju."

Josip Portada /Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK