slusaonica01
livestream01

reciklaža

Udruga zastupnika i proizvođača sredstava za zaštitu bilja CROCPA u suradnji s tvrtkom C.I.A.K. d.o.o. organizira dodatno prikupljanje i zbrinjavanje ambalažnoga otpada sredstava za zaštitu bilja u Nadinskome blatu - Zagradu (maslinik OPG Ivan Atelj, 200 m južno od rampe za utovar grožđa, parcela Vickouša), dana 10. studenoga 2023. (petak), u vremenu od 09:00 – 11:00 sati.


Sakuplja se isključivo prazna ambalaža ovih tvrtki proizvođača/uvoznika koji financiraju projekt i omogućavaju poljoprivrednicima besplatan povrat njihove ambalaže:
AgroChem-Maks, Agroavant, Agronom, Agroteks, Albaugh TKI* (Pinus Agro), BASF Croatia, Bayer Crop Science* (Monsanto), Belchim Crop Protection HR* (Orchem), Chromos Agro, Danon, Corteva Agriscience* (Dow AgroSciences), Euroazijski pesticidi, Nufarm, Florel, Novag Agrochemicals* (Genera), Stockton, Syngenta Agro.
Ambalaža ostalih tvrtki neće biti prihvaćena!
Transportna ambalaža kao niti ambalaža bilo kojih drugih proizvoda koji nisu sredstva za zaštitu bilja (npr mineralna gnojiva) se ne prihvaća.
Prateći list je propisani obrazac kojega popunjava posjednik ambalažnog otpada SZB, a ovjerava ga ovlašteni sakupljač (CIAK) prilikom preuzimanja.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK