slusaonica01
livestream01

stara vasa radovi

Stara Vas dobila novu vodovodnu infrastrukturu i novu asfaltnu podlogu na prometnicama.

Na području naselja Stara Vas odvijaju se radovi na uređenju vodovodnog sustava, između ostalog izmjenom starih, dotrajalih i postavljanjem novih cijevi. Iskopi napravljeni tijekom radova su sanirani, a na prometnicama na kojima je bio oštećen asfalt postavljena je nova asfaltna podloga.
O radovima u naselju Stara Vas gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je za Radio Pag rekao. "Radovi u Staroj Vasi dio su velikog projekta na uređenju vodoopskrbnog sustava u naseljima na južnom dijelu Grada Paga. Nakon Stare Vase radovi će se nastaviti dalje prema naseljima Dinjiška i Miškovići. To je velik projekt i važan za stanovnike svih tih mjesta jer će dobiti sigurnu i trajnu vodoopskrbu tih područja, a redovna vodoopskrba je temelj svakoga razvoja."

Radovi se temelje na Ugovoru o razvoju vodoopskrbe na području nadležnosti Komunalnog društva Pag koji je potpisan između Komunalnog društva Pag i Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja. Prema tom ugovoru vrijednost radova iznosi 3. 219. 191 eura. Potpisivanju ugovora prethodila je odluka resornog ministarstva kojom je odobreno financiranje projekta "Razvoj vodoopskrbe na području Komunalnog društva Pag, d.o.o. Pag" bespovratnim financijskim doprinosom iz Mehanizma za oporavak i otpornost. Projekt je podržala Vlada Republike Hrvatske.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK