slusaonica01
livestream01

NV konferencija 70gturizma

U Novalji je uspješno završena Konferencija održana povodom obilježavanja 70 godina turizma u Novalji. Na konferenciji su nazočne bile ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i eurozastupnica Sunčana Glavak. Ministrica je rekla da nije čudno što Novalja sa svojom prirodom i ponudom, bilježi svake godine sve veći broj dolazaka i noćenja.

Na konferenciji su govorili i Ernest Petry, ličko-senjski župan, Ante Glavak, direktor Sektora za informacijske sustave Hrvatske turističke zajednice i Dubravka Šuica, potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju. Konferenciju su zajednički organizirali Grad Novalja i Turistička zajednica grada Novalje, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ličko-senjske županije i Hrvatske turističke zajednice.

Josip Portada/Radio Pag foto: FB grada Novalje

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK