slusaonica01
livestream01

pomoćno igralište

Na pomoćnom nogometnom igralištu na Julovici u Pagu završeni se radovi na postavljanju nove, dvoslojne podloge i novog travnjaka. Vrijednost radova je 150.000 eura, a sredstva je osigurao Hrvatski nogometni savez. Radove je izvela MAXMAR grupa, profesionalna kompanija s FIFA certifikatom za izgradnju i održavanja svih vrsta sportskih terena.


Na pomoćnom igralištu postavljena su dva nova gumena sloja, a na njih je postavljen novi sloj umjetne trave, čime je NK Pag dobio puno kvalitetniju podlogu za održavanje treninga, ali i ostalih sportskih manifestacija i događaja.
Kako je istaknuo Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić Grad Pag i NK Pag se zahvaljuju Hrvatskom nogometnom savezu na pomoći u uređenju pomoćnog igrališta.

Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK