slusaonica01
livestream01

Rukomet za odrasle

Rukometni klub Pag organizira rekreacijske treninge rukometa za odrasle koji će se jednom tjedno održavati u Školskoj sportskoj dvorani. Treninzi će trajati jedan sat, a prvi trening bit će u petak, 20. siječnja, s početkom u 21:00 sat. Bit će to i prvi sastanak sa zainteresiranima za sudjelovanje na rekreacijskim treninzima.

Rekreacijske treninge rukometa za odrasle vodit će trenerica Nikolina Prtorić. Treninzi će do kraja siječnja biti besplatni, a od veljače mjesečna članarina za rekreaciju iznosit će 14,60 €.
U RK Pag navode: "Poštovani ljubitelji rukometa, zadovoljstvo nam je pozvati vas da nam se pridružite na treninzima za odrasle u Školskoj sportskoj dvorani Pag. Pozivamo sve ljubitelje rukometa da nam se pridruže i zaigraju s nama. Veselimo se Vašem dolasku."

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK