slusaonica01
livestream01

U Starom gradu ostecene instalacije i razbijeni reflektori

U noći od ponedjeljka, 19. srpnja, na utorak, 20. srpnja, u Starom gradu na Pagu razbijene su vodovodne i električne instalacije i reflektori, javila je Radio Pagu gradska uprava Grada Paga. O svemu je obaviještena policija koja traga za počiniteljem ili počiniteljima. Procjenjuje se kako je napravljena šteta od oko 15.000 kuna. Ovo je drugo uništavanje vodovodnih i električnih instalacija u Starom gradu. Prvo se dogodilo u ožujku ove godine. Stari grad je arheološko područje i Marijansko svetište.


"Nažalost, po drugi puta se dogodilo razbijanje instalacija i reflektora u Starom gradu i to smatram nedopustivim, jer je Stari grad naš ponos, naše Marijansko svetište i stalno se održava i uređuje, a ovakav čin je za svaku osudu," rekao je za Radio Pag gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK