slusaonica01
livestream01

TIĆI PRVACI 1

U izravnom dvoboju za prvo mjesto Tići NK Paga nadigrali su NK Zadar i postali prvaci 3. Lige tića Zadarske županije!

 U subotu, 1. lipnja na igralištu Julovica u Pagu snage su odmjerili tići NK Paga i NK Zadra. Nedugo nakon sučevog zvižduka za početak utakmice Zadrani iz kontranapada u 2. minuti dolaze do vodstva. U nastavku prvog poluvremena Pažani golovima Nike Komadine i Tome Škode prelaze u vodstvo. Drugo poluvrijeme počinje sjajnim proigravanjem Ive Škoda i izlaskom na golmana 1 na 1 pogađa za 3:1. Do kraja susreta Zadrani su uspjeli postići još jedan pogodak za konačnih 3:2.
Zadnjim sučevim zviždukom počelo je veliko slavlje domaćina i ceremonija dodjele pehara.
Iz NK Paga kažu: "Izuzetno smo ponosni na naše male lavove koji su pokazali kvalitetu, borbenost i srčanost kroz cijelu sezonu i zasluženo osvojili naslov prvaka!
Čestitke i gostima iz Zadra skupa s trenerom Marinom Miletićem na borbenoj, fer i korektnoj utakmici!"
Mlađi pioniri svoju sezonu zatvorili su remijem protiv prvaka iz Pakoštana u utakmici bez pogodaka.
Najmlađi igrači NK Paga, Papaline, posljednju utakmicu na Julovici u ovoj sezoni zaključili su rezultatom 5:0 protiv Dalmatinca. Do kraja sezone čekaju ih još dva gostovanja.
Elvis Šmit/ Radio Pag Foto: FB NK Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK