slusaonica01
livestream01

Humanitar trurnir naslovnica

U organizaciji UO Puntina, MO Miškovići i MNK Pag ovog vikenda u Miškovićima na otoku Pagu održao se Humanitarni malonogometni turnir. Turnir je organiziran u humanitarne svrhe za pomoć Marku Radosloviću, samohranom ocu dvoje malodobne djece koji boluje od dječje paralize, a sva prikupljena sredstva donirat će se za kupnju električnog vozila za osobne potrebe.

 

Turnir je okupio 16 ekipa sa otoka Paga i Zadarske županije koje su odigrale utakmice 10. svibnja, dok je završnica odigrana u subotu, 11. svibnja. U napetom polufinalu odigrane su utakmice između Belvedere Pag i Mamma mia te Hajduk Vlašići i Vlašići Renta car Hajdinjak, a za treće mjesto borili su se Mamma mia i Vlašići Renta car Hajdinjak. U finalu su snage odmjerili Belveder Pag i Hajduk Vlašići, prvo mjesto pripalo je Belveder Pag, drugo mjesto Hajduku iz Vlašića, dok su treće mjesto na turniru osvojili Vlašići Renta car Hajdinjak.

 Rezultati:

Polufinale:

  • Belveder Pag - Mamma mia - 4:1
  • Hajduk Vlašići - Vlašići Renta car Hajdinjak - 6:4

Za treće mjesto:

  • Mamma mia - Vlašići Renta car Hajdinjak - 1:1 (0-2pen)

Finale

  • Belveder Pag - Hajduk Vlašići – 4:2

Organizaciju turnira podržali su Grad Pag, Grad Novalja, Općina Kolan, Općina Povljana, TZ Grada Paga, TZ Grada Novalje, TZ Općine Kolan i TZ Općine Povljana.

Humanitar-trurnir-naslovnica
Humanitar-trurnir-misk-1
Humanitar-trurnir-misk-3
Humanitar-trurnir-misk-4
Humanitar-trurnir-misk-6
Humanitar-trurnir-misk-10
Humanitar-trurnir-misk-9

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK