slusaonica01
livestream01

Manifest

Pogledajte gdje je grupa Manifest snimila svoj novi spot. 

Manifest, mladi bend koji opisuje svoju glazbu kao trinity pop, nakon uspješnog singla "Reci zašto s njim" s kojim su osvojili slušatelje, predstavlja ljetnu poslasticu "Tko zna gdje".

 

"Naš novi singl ,,Tko zna gdje” ljetnog je prizvuka, opisuje kratke ali slatke ljubavi, one koje žive tijekom ljeta, a skriveno se nadaš da završetak ljeta ne znači ujedno završetak te ljubavi. Optimistična melodija vodi kroz slatko-slanu stvarnost pritom ostavljajući prostora za maštanje onome koji se u pjesmi pronađe. ", rekli su dečki iz benda.

Autori pjesme su naravno, opet, kao i uvijek, Marko i Matko Mihaljević, dok su aranžmanu pridonijeli svi članovi benda.

Kako bi vizualno imponiralo auditivnom, otok Pag nametnuo se kao izvrsna destinacija snimanja spota: "Primarni cilj bilo je druženje i uživanje na šljunku dok morska pjena imitira pjenu pivice, a čak smo uspjeli snimiti i cijeli spot! Nismo štedjeli na izazovima – svirali smo s odjećom u moru i penjali se po kamenjarima kako bi dobili panoramske snimke. Snimanje je trajalo četiri ležerna dana, a za njega su zaslužni Ivan Brezec i Dorian Ložnjak."

Spot za pjesmu "Tko zna gdje" pogledajte na https://youtu.be/t1KRRvqmAh4?si=07T1yZr92y7-kcda

izvor: Aquarius Records news

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK