slusaonica01
livestream01

Joy i Minea

Pjesma koja će hrvatskoj vratiti osmijeh na lice - grupa Joy i Minea objavljuju zajednički hit singl "Daj mi jedan dan".

"Narode, imate hit!", "Pa što ste čekali ovoliko?!", "Vi ste jedna duša u dva predivna tijela", samo su neki od komentara koji pljušte sa svih strana nakon što su grupa Joy i Minea objavili zajednički hit singl "Daj mi jedan dan" dokazanih autora Denisa Dumančića i Faye koji ne pišu perom, već srcem.

Dugo se na domaćoj estradi nije dogodio tako prirodan spoj dva izvođača koji emitiraju toliku količinu pozitivne energije pretočene u ovu veselu pjesmu koja će razvući osmijeh i najvećim mrgudima. A sve je počelo u popularnom showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" gdje je Minea bila članica žirija, a pjevač grupe Joy Alen Bičević briljirao u natjecateljskoj ulozi te na kraju i pobijedio. To dvoje nepopravljivih pozitivaca se prepoznalo i iz zajedničkih druženja nastala je ideja o duetu. Znali su samo da žele razigranu pjesmu koja će ljudima donijeti veselje, a za sve ostalo pobrinuli su se Denis i Fayo s kojima Joy već godinama uspješno surađuje. Aranžmanski je pjesmu uokvirio Vedran Baotić, dok joj je vizualni život udahnuo redatelj Tomislav Pović koji je pri osmišljavanju spota za bend i Mineu imao samo jednu uputu – budite svoji! Na snimanju nije nedostajalo smijeha, zezancije i prepričavanja zgoda iz dugogodišnjih karijera ovih sjajnih glazbenika i vrhunskih zabavljača po čijim slobodnim terminima mladenci planiraju svadbe. „Kad se spojite s Alenom Bičevićem desi se totalno ludilo! Tako je bilo i na snimanju pjesme i spota "Daj mi jedan dan", nekad se dvije energije povežu i nastane totalna pozitiva. Posebno sam uzbuđena zbog ovog dueta i suradnje s grupom Joy, jako me vesele svi ti naši zajednički trenuci. Ovo je jedna od onih pjesama s kojom ne možete pogriješiti jer ste sigurni da su sve kockice sjele na svoje mjesto. A Alena sam toliko zavoljela da se veselim svakom našem druženju, zajedničkom nastupu i svemu što nas još čeka...“, ne krije oduševljenje novom glazbenom suradnjom Minea, a ni Alen nije štedio na komplimentima za svoju kolegicu: „Biti Minein fan od mladih dana, a sada imati priliku snimiti zajedničku pjesmu, upoznati ju, smijati se s njom i zabavljati… to je stvarno ostvarenje sna. Dobili smo pravu pjesmu kao stvorenu za nas dvoje, pritom se sprijateljili, gdje ćeš bolje!“ I pred grupom Joy i pred Mineom je dugo toplo, ali prije svega radno ljeto tijekom kojeg će svirati diljem Hrvatske, a posvetit će se i promocije najnovije zajedničke pjesme. "Daj mi jedan dan" naći će se na novom studijskom albumu grupe Joy na kojemu vrijedno rade, nasljedniku odlično prihvaćenog albuma "Ne postoji grad" objavljenog 2019. godine u izdanju Croatia Recordsa, a Minea će uskoro svoju publiku iznenaditi i novim samostalnim singlom.

Spot "Daj mi jedan dan" pogledajte na poveznici https://youtu.be/L4mWfwoD4xw

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK