slusaonica01
livestream01

dani male gospe

Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pagu organizira Dani Male Gospe. Program počima u srijedu 6. rujna u 20:30 koncertom "Pismom Majci Mariji od Staroga grada". Na koncertu nastupaju: Crkveni zbor iz Paga, klapa Navalia, klapa Peružini, klapa Sol, klapa Muštre, V.S. Jubilate Deo i klapa Galijota. Koncert će se održati u zbornoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na paškoj pijaci.


U četvrtak 7. rujna program se nastavlja molitvenim bdijenjem u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije. U 22 sata je Gospina krunica, a u 22:30 Pohvale Majci Božjoj.
U petak 8. rujna na blagdan Male Gospe jutarnje mise su u 8 sati kod koludrica u crkvi Sv. Margarite i u 10:30 u Zbornoj crkvi. Procesija sa zavjetnim kipom Majke Božje kreće u 17 sati iz Zborne crkve ka crkvi u Starome gradu gdje će se održati misa u 18 sati.
Program završava u subotu 9. rujna u 8 sati misom zahvale za sve dobročinitelje u Zbornoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije.

Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK