slusaonica01
livestream01

Summertide facebook event cover2x

Noa Beach club priprema se za Summertide festival koji će se održati od 13. do 16. kolovoza. Ako ste propustili popularnog Cuebricka nekoliko dana prije, bez brige, otvara Summertide festival. Osim njega, nastupit će i kosovski DJ Regard koji je postao popularan unatrag nekoliko godina te čiji remixevi haraju TikTokom, zatim Chris Willsman koji se smatra trenutno najutjecajnijim DJ-em na klupskoj sceni te tvorci poznatog Slap House žanra – DJ Vize.


Za festival su u ponudi i dnevne i festivalske ulaznice kao i "special edition" VIP ulaznice za dvoje.
Sve ostale informacije o smještaju, ulaznicama, party brodovima i ostalom programu Noa Beach Cluba potražite na webu https://www.noa-zrce.com/en.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK