slusaonica01
livestream01

Delirij u dvoje

Predstavom "Delirij u dvoje" Eugenea Ionesca odigranom na livadi pored crkve u Starom gradu Pagu nastavljen je 25. PagArtFestival. Tako se nastavlja tradicija PAF-a da paškoj publici otkriva nove prostore za umjetničke izvedbe.
"Delirij u dvoje" izveli su Ana Pogorelić i Luka Šatara koji su ujedno bili zaduženi za režiju, scenografiju, pokret i vizual, a za originalnu glazbu bila je zadužena Katarina Ranković.

Oni glume supružnike zatvorene u stanu dok vani traju sukobi. Likovi raspravljaju, svađaju se, oplakuju prošlost i budućnost stvarajući situacije u kojima se publika lako može prepoznati. Publika je predstavu pozdravila dugim aplauzom, a zatim je u parku ispod crkve u Starom gradu pozvana na
druženje s ekipom PAF-a.
Na programu 25. PagArtFestivala slijedi u utorak, 8. kolovoza u crkvi sv. Frane u Pagu koncert sopranistice Martine Zadro i pijanistice Lane Bradić. Nakon toga slijede koncert svjetski poznatog violinista Stefana Milenkovića i pijanistice Hilde Švan te koncert gitarista Filipa Miškovića.

Elvis Šmit / Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK