slusaonica01
livestream01

Radio Pag Novalja branitelja

Hrvatska zajednica udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata je, kroz projekt "Rekreativno- stvaralačke i natjecateljske aktivnosti", održala druženje roditelja u Novalji. Sudjelovalo je 110 roditelja, članova iz 43 Udruge iz cijele Hrvatske od Vukovara do Dubrovnika. Natjecali su se u disciplinama primjerenim njihovoj životnoj dobi, stolnom tenisu, pikadu, šahu, kartanju i boćanju.

U sklopu susreta u Hotelu "Liberty" održana je redovita izvještajna sjednica Sabora na kojoj su prezentirali rad Zajednice. Osim roditelja, sjednici su nazočili i brojni gosti, izaslanik predsjednice RH Ante Deur i glavna tajnica MHB, Nevenka Benić. Na spomen obilježju prvog predsjednika Republike Hrvatske dr. Franje Tuđmana, svim poginulim braniteljima odana je počast polaganjem vijenca i paljenjem svijeća, a u crkvi sv. Katarine održana je Sveta misa za sve poginule hrvatske branitelje.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK