slusaonica01
livestream01

zane

Gradovi Zané i Pag pobratimili su se u prosincu 1994. Da bi održali i pospješili tu vezu nastalu na vrijednostima solidarnosti i bratstva koje je u vrijeme domovinskog rata zbližilo ova dva grada već tradicionalno OŠ Juraj Dalmatinac i škola Don Lorenzo Milani organiziraju razmjene učenika. Gradonačelnik Paga Ante Fabijanić pozdravio je goste iz Italije na prigodnom okupljanju u Kneževom dvoru.

Kako je istaknula vijećnica Monica Vezzaro riječ je o inicijativi koja se jako sviđa djeci i njhovim obiteljima te želi da se ona nastavi i u narednim godinama. Ravnateljica Željka Zubović zahvalila se gradonačelniku Robertu Berti i svim djelatnicima grada Zanèa i gradonačelniku Anti Fabijaniću što podržavaju i prate projekt razmjene učenika. “Oni proširuju svoja znanja i vidike, uče jezik i različite kulture življenja, druže se i stvaraju nova prijateljstva. Podržavajući ovaj projekt ulažete u njihovo kvalitetnije obrazovanje i općenito kvalitetu življenja” zaključila je ravnateljica.

Elvis Šmit /Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK