slusaonica01
livestream01

Bozicnica za umirovljenike i socijalno ugrozene

Na temelju odluke gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića, umirovljenicima i socijalno ugroženim osobama bez primanja od navršenih 65 godina, s prebivalištem na području Grada Paga, isplatit će se božićnica, odnosno novčani dodatak u iznosu od 30,00 Eur i 40,00 Eur.

 

Obavještavaju se umirovljenici i socijalno ugrožene osobe s navršenih 65 godina sa prebivalištem na području Grada Paga da će se dijeliti novčani dodatak:

- u iznosu od 40,00 Eur (ukoliko je mirovina do 280,00 Eur),
- u iznosu od 30,00 Eur (ukoliko je mirovina od 280,01 Eur do 400,00 Eur)
- u iznosu od 40,00 Eur za socijalno ugrožene osobe bez primanja s navršenih 65 godina
Novčani dodatak dijeliti će se u prostorijama Gradske čitaonice u Pagu u periodu od 22. studenog do 8. prosinca 2023. godine u vremenu od 9-12 sati.

Mole se umirovljenici da sa sobom ponesu osobnu iskaznicu i odrezak zadnje mirovine (tuzemne i /ili inozemne), a socijalno ugrožene osobe osobnu iskaznicu i potvrdu porezne prijave iz koje je razvidno da nemaju primanja.

Objava: Grad Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK