slusaonica01
livestream01

gradskaglazba22

Povodom obilježavanja stote obljetnice postojanja Gradske glazbe Pag, u petak, 19. svibnja s početkom u 20 sati u atriju Kneževog dvora održn je svečani koncert Gradske glazbe Pag. Bio je to vrhunac proslave Dana grada Paga kojije održavan 18. i 19. svibnja.


Pred koncert prikazan je kratki dokumentarni film o povijesti Gradske glazbe Pag, autora Branka Barbira, kapelnika Gradske glazbe. Usljedio je nastup članova Malog orkestra, učenika male škoke Gradske glazbe Pag, budućih članova Glazbe. Nakon toga zasvirala je Gradska glazba Pag i kroz repertoarom prošla kroz svoju stoljetnu povijest.
Koncertu su prisustvovali gradonačelnik grada Paga Ante Fabijanić i predsjednica Turističke zajdnice Grada Paga, pokrovitelji ovog svečanog koncerta. U razgovoru s publikom, koja je ispunila atrij do zadnjeg stajaćeg mjesta, rekli su nam da im je bilo lipo.
Gradska glazba Pag nastavlja obilježavati stogodišnjicu postojanja kroz cijelu 2023. godinu.

Foto: Rajko Peranić

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK