slusaonica01
livestream01

Radio Pag Privremena regulacija prometa na Goliji u Pagu

Komunalno društvo Pag d.o.o. obavještava građane i posjetitelje Grada Paga da su počeli radovi na izgradnji kanalizacijskog kolektora na području predjela Ulice Golija u gradu Pagu. Na tom području će se, za vrijeme trajanja radova, provoditi privremena regulacija prometa. Regulacija prometa odvijat će se u tri faze.

Faza 1

f1
U prvoj fazi zatvara se za sav promet dionica od križanja Ulice Golije sa Ulicom A.B. Šimića do i sa samim križanjem Ulice Golije sa Ulicom Van grada. Promet u jednom smjeru će biti zabranjen od križanja ispred pošte Pag do križanja sa Ulicom A.B. Šimića i Ulici Van grada osim za stanare i vozila gradilišta. Promet iz ulice A.B. Šimića će biti usmjeren desno u ulicu Golija. U dijelu ulice gdje nije zabranjen promet uz gradilišnu ogradu postavit će se prometni znakovi.

Faza 2

f1
-U drugoj fazi zatvara se za sav promet dionica od križanja Ulice Golije sa Ulicom A.B. Šimića do i sa samim križanjem Ulice Golije sa Ulicom Van grada. Promet u jednom smjeru će biti zabranjen od križanja ispred pošte Pag do križanja sa Ulicom A.B. Šimića i Ulici Van grada osim za stanare i vozila gradilišta. Promet iz ulice A.B. Šimića će biti usmjeren desno u ulicu Golija. U dijelu ulice gdje nije zabranjen promet uz gradilišnu ogradu postavit će se prometni znakovi.

Faza 3

f1
-U trećoj fazi promet će se odvijati sa suženjem ispred pošte. Uz gradilišnu ogradu postavit će se prometni znakovi.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK