slusaonica01
livestream01

Radio Pag Pomoc za Ukrajinu

Na području Grada Paga borave tri obitelji iz Ukrajine koje su se, pri dolasku, uredno prijavile Gradskom društvu Crvenog križa Pag, a borave kod prijatelja. Koliko mogu, pomažu Gradskom društvu Crvenog križa Pag u prikupljanju, razvrstavanju i utovaru humanitarne pomoći koja se iz Paga otprema u grad Mukachevo u Ukrajini.

Uspostavili su dobre kontakte s predstavnicima Crvenog križa i volonterima i s predstavnicima Grada Paga i polako se navikavaju na život daleko od ratom zahvaćene domovine. Na Pagu se dobro osjećaju, imaju sve što im je potrebno i zahvaljuju svima koji pomažu narodu Ukrajine.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK