slusaonica01
livestream01

Rukometni klub Pag Predavanja i radionica

U subotu 2. travnja, u Sportskoj dvorani Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag, održat će se dva predavanja, prvo na temu "Predstavljanje rukometne škole RK Pag" i drugo na temu "Predstavljanje ljetnog kampa Novalja for Kids u suradnji s RK Pag". Uz to, održat će se i radionica na temu "Mladi u sportu; prehrana, sportski život, higijena i razvoj djeteta u sportu." Program će trajati od 09:30 do 10:15 sati. Nakon predavanja i radionice, od 10:30 do 11:30 sati, održat će se zajednički trening za djecu s predavačima i trenerima. Predavanja i radionicu organizira Rukometni klub Pag.


Predavanje će održati poznata hrvatska rukometna reprezentativka i članica Uprave RK Pag, Maida Arslanagić i bivši profesionalni rukometaš i trener vratara kadetske reprezentacije RH Dragan Vuković.
Ulaz je slobodan za svu djecu i članove kluba RK Pag.
"Molimo roditelje naših najmlađih članova, kao i sve zainteresirane građane, da se odazovu na ovo predavanje i radionicu," navode u RK Pag.
Dolazak se može potvrditi na E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 0997896117–porukom (WhatsApp, Viber, SMS).

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK