slusaonica01
livestream01

Sedma izmjena i dopuna PPU Grada Paga

Gradsko vijeće Grada Paga donijelo je Odluku o donošenju VII: izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Paga. VII. izmjena i dopuna PPU Grada Paga sadrži tekstualni dio, odnosno odredbe za provedbu i grafički dio, odnosno kartografske prikaze za korištenje i namjenu površina, infrastrukturne sustave i mreže, građevinska područja na području grada Paga, naselja Bošana, Sveta Marija, Sveti Marko, Šimuni, Košljun, Smokvica, Vlašići, Miškovići, Dinjiška, Lučko područje Fortica i za Industrijsku zonu Solana Pag.

Prema obrazloženju Odluke, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je 15. srpnja 2021. godine donio Zaključak o utvrđivanju Prijedloga VII. Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Paga za javnu raspravu. Javna rasprava o prijedlogu VII. Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Paga s javnim uvidom trajala je od 26. srpnja do 9. kolovoza 2021. godine. Javno izlaganje Plana održano je 28. srpnja 2021. godine u Gradskoj vijećnici. Za vrijeme javne rasprave Prijedlog VII. Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Paga bio je izložen na javni uvid u Gradskoj vijećnici. Sve primjedbe i prijedlozi koje su sudionici u javnoj raspravi dostavili u roku, obrađeni su i sastavni su dio izvješća o javnoj raspravi. Konačan prijedlog Plana dostavljen je Zavodu za prostorno uređenje Zadarske županije koji je 13. listopada 2021. godine dao suglasnost na Plan. Konačan prijedlog Plana dostavljen je i Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja koje je 25. studenog 2021. godine dalo suglasnost na Plan.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK