slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Članovi Udruge Paška alka sudjelovali su na Turniru Franje Tahya pod starim gradom Susedgradom. Ovaj veliki turnir održan je u sklopu i uz potporu Desetih podsusetskih svečanosti.

Organizator turnira je Red čuvara grada Zagreba, a na turniru su sudjelovale udruge Paška alka i Hrvatski savez arheologa. Članovi Udruge Paška alka prikazali su život u srednjovjekovnom taboru, sudjelovali u streličarskom turniru i u prikazu bitke.
Udruga Paška alka obnavlja srednovjekovne običaje Paga, razne srednjovjekovne igre i srednjovjekovne i renesansne plesove i nastupa na manifestacijama sa srednovjekovnom tematikom u Hrvatskoj.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK