slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Predstavnici Općine Kolan održali su sastanak s gradonačelnikom Grada Zagreba Milanom Bandićem i drugim dužnosnicima Grada Zagreba, koji je početak suradnje između Općine Kolan i Grada Zagreba.

U izaslanstvu Općine Kolan bili su načelnik Općine Kolan Marin Pernjak, Anđela Paladina, Marinela Štambak Dabo i Lorena Šugar, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Kolan. Na sastanku je dogovorena suradnja na području vatrogastva, turizma i gospodarenja otpadom. Gradonačelnik Milan Bandić je Općini Kolan donirao u trajno vlasništvo komunalno vozilo koje je tijekom ljeta bilo na posudbi tvtki "Čistoća i održavanje Kolan", kao dodatna pomoć za odvoz otpada. Na sastanku su dogovoreni drugi oblici suradnje Čistoće Kolan i podružnice Čistoće pri Zagrebačkom holdingu. Razgovarajući o suradnji u turizmu, predstavnici Općine Kolan dogovorili su sudjelovanje Općine Kolan na Adventu u Zagrebu i sudjelovanje Grada Zagreba na Fešti od sira u Kolanu. Dogovorena je i suradnja Vatrogasne zajednice Grada Zagreba i Javne vatrogasne postrojbe s DVD-om Kolan, najviše na području opreme i ljudstva. Na temelju te suradnje DVD Kolan će unaprijediti i poboljšati svoj dosadašnji rad. U Općini Kolan navode kako su zahvalni Gradu Zagrebu na prijemu i velikodušnosti koja je pokazana te najavljuju kako će se suradnja dviju lokalnih samouprava nastaviti.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK