slusaonica01
livestream01

Radio Pag Koalicija Modes HDZ

Koalicija Modes Pag-HDZ Grada Paga prikupila je više nego dovoljan broj potpisa za kandidaturu za gradonačelnika Grada Paga na lokalnim izborima što će se održati 16. svibnja. Potvrdili su to gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić iz Modesa i Stipe Žunić, predsjednik GO HDZ-a Grada Paga. Zajednički kandidat za gradonačelnika Grada Paga je Ante Fabijanić, a prvi puta su potvrdili kako na lokalne izbore idu zajedno i s listom za članove Gradskog vijeća Grada Paga. Kažu kako su dogovorili sve pojedinosti zajedničkog nastupa na izborima te kako su zadovoljni podrškom građana.


"U svim mjestima na području Grada Paga smo bili jako dobro primljeni i to nam puno znači. Hvala svima onima koji su nas podržali davanjem potpisa i općenito izraženom političkom podrškom koju smo dobili doslovno gdje god smo došli," rekli su Fabijanić i Žunić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK