slusaonica01
livestream01

Radio Pa Docek novog vatrogasnog vozila

Pred sjedištem DVD-a Pag na Julovici, paški vatrogasci su priredili svečani doček novom vatrogasnom vozilu kojeg im je doniralo Ministarstvo unutarnjih poslova RH i koje je navrijednija donacija koju su paški vatrogasci ikada dobili. Dva vatrogasna vozila dočekala su novo vozio na Svilnome i uz rotacijska svjeta i sirene, dopratili novo vozilo do Julovice. Vozilo je u Zagrebu preuzeo Jure Orlić, predsjednik DVD-a Pag, a na preuzimanju je bio nazočan i gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. Novo vozilo je od Zareba do Paga vozio Ante Oštrić, zamjenik predsjednika i službeni vozač DVD-a Pag. U pratnji vozila od Zagreba do Paga bio je i gradonačelnik Fabijanić.


„Dobivanje ovog vozila je od velikog značenja za Grad Pag, za rad naših vatrogasaca i to je priznanje vatrogascima i našem gradu. To vozilo će koristiti i DVD Pag i Javna vatrogasna postrojba na cijelom području Grada Paga, ali i otoka. Nedavno su naši vatrogasci dobili suvremeno vatrogasno vozilo s ljestvama. Naši vatrogasci su se puno puta iskazali u akcijama gašenja požara, u spašavanju ljudi i imovine, a sada su dobili su još jedno važno sredstvo za intervencije. Zahvalni smo Ministarstvu unutarnjih poslova i ministru Božinoviću na dodjeli ovog vozila,“ izjavio je gradonačelnik Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK