slusaonica01
livestream01

 abonaca

Prema izvješću Stožera civilne zaštite Zadarske županije dvanaesti dan za redom nema novooboljelih osoba od koronavirusa na području Zadarske županije, a broj ozdravljenih popeo se na 67.

Do sada je testiran 1901 uzorak. Na COVID odjelu zadarske Opće bolnice i dalje je hospitalizirana samo jedna osoba. Aktivni nadzor provodi se nad 787 stanovnika , a istekao je za 2699 osoba. Policijski službenici su izvršili 260 provjera vezano uz provođenje mjera samoizolacije kojom prilikom nije evidentirano kršenje propisane mjere. Provodeći nadzor i provedbu Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta ili stalnog boravišta evidentirane su 2 osobe koje su pristupile policijskoj kontroli na prometnom punktu, a da pri tome nisu imali valjane propusnice.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK