slusaonica01
livestream01

Radio Pag Paski m2ost

Od 4. do 21. svibnja, zbog obavljanja radova na sanaciji Paškog mosta, na snazi je zabrana prometovanja Paškim mostom za sva vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona.

Vozila težine iznad 7,5 tona na otok Pag mogu doći okolnim putem, trajektnom vezom Prizna-žigljen. Autobusi će nesmetano prometovati mostom. Potpuno zatvaranje Paškog mosta preko noći, od 20:00 do 07:00 sati, predviđeno je od 15. do 21. svibnja, a kroz to vrijeme bit će uvedena trajekta linija ispod mosta. Osobna vozila i dalje će tijekom dana moći prometovati mostom, a svi ostali u to vrijeme će besplatno koristiti trajekt. Izvođač radova je tvrtka "Spegra injženjering" iz Splita.
Kako je za Radio Pag rekao Alen Stipanov, koordinator radova na Paškom mostu, radovi će trajati oko petnaset dana, što nije dugačko razdoblje, a tijekom izvođenja radova neće biti drugih ograničenja u prometovanju mostom, osim najavljenih.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK