slusaonica01
livestream01

 Radio Pagvi Paski most

Prema izvješću Stožera Civilne zaštite Grada Paga ponovno je aktiviran kontrolni punkt kod Paškog mosta.Kontrolu punkta na Paškom mostu provode policijski službenici PU zadarske, Policijske postaje Pag i članovi Civilne zaštite Općine Povljana.

Kontrolni punkt nalazi se i na lokaciji BP Tifon, na granici Općine Kolan i Grada Novalje, odnosno na granici Zadarske i Ličko-senjske županije. Punkt kod BP Tifon nadziru policijski službenici PU Ličko-senjske, Policijske postaje Novalja s članovima Civilne zaštite Grada Novalje.
Prema izvješću Stožera Civilne zaštite Grada Paga, 22. travnja izdano je 13 propusnica. U sustavu eVisitor evidentirano je 156 osoba. U kućnoj samoizolaciji nalazi se 7 osoba. Ophodnje Policijske postaje Pag i ophodnje JVP Pag izvršile su nadzor na području Grada Paga i provjeru 6 trgovačkih, 8 ugostiteljskih i 3 ostala objekta. Na području Grada Paga nema evidentiranih osoba zaraženih s COVID-19. Nije bilo evidentiranih nepridržavanja odluka i mjera Stožera Civilne zaštite Grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK