slusaonica01
livestream01

GGP i kolo

U srijedu je na paškoj pijaci održan karnevalski koncert Gradske glazbe Pag. Uz glazbu je nastupilo i nekoliko karnevalskih pjevača i plesača iz različitih mjesta na otoku. Ovim koncertom je zapravo otvoren ovogodišnji paški ljetni karneval. Osim toga, valja napomenuti kako ove godine paška gradska glazba slavi 100 godina postojanja, što ovaj koncert ujedno čini i jednim u nizu slavljeničkih koncerata.

Gradsku glazbu Pag popratila je njena domaća publika, a i gosti koji su se priključili proslavi ove jubilarne obljetnice, i to priključivanjem u prvo paško kolo ovog ljetnog karnevala. Organizator ovog koncerta bila je TZ Grada Paga.

Marin Milić/Radio Pag Foto:Elvis Šmit

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK