slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Radio Pag Miskovici

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru podiglo je optužnicu protiv Damira Miškovića, poduzetnika i vlasnika NK Rijeka, njegovog oca Šime Miškovića i izvođača radova jer su, kako se navodi u optužnici, u naselju Miškovići, odakle je porijeklom Damir Mišković, poduzeli bespravnu gradnju, izgradili su kuću s bazenom i izgradili privatnu rivu i privezište na pomorskom dobru. Za optužene se traži kazna zatvora u trajanju od jedne godine, uz izricanje uvjetne osude s rokom kušnje od dvije godine, uz obvezu rušenja protupravne gradnje i dovođenje obale u prvobitno stanje. Za “TEH gradnju" d.o.o. traži se kazna od milijun kuna. Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je o optužnici protiv Damira Miškovića za Radio Pag rekao kako mnogo toga što se piše o tom slučaju nije istina.

0
0
0
s2smodern

Grad Pag je prijavio program druge faze uređenja javnog WC-a na temelju kojeg je Ministarstvo turizma odobrilo 180 tisuća kuna za ovaj projekt. U projektu je uređenje žetonjera i škalina koje su spojnica sa starom gradskom jezgrom. Grad Pag će raspisati natječaj za izvođače radova, a očekuje se kako će radovi biti gotovi do sredine travnja. Nakon završetka radova javni WC će se dati na upravljanje Čistoći d.o.o. Pag.

0
0
0
s2smodern

U velikoj dvorani Kneževog dvora u Pagu predstavljena je knjiga Iva Fabijanića "Pjesme i Pisma mojoj Mariji". Fabijanić je u knjizi objavio autentična pisma svoje majke koje je dobivala od svojeg supruga, oca Ivana Fabijanića.

0
0
0
s2smodern

U sjedištu gradske uprave Grada Paga svečano je potpisan ugovor između Grada Paga i Ministarstva državne imovine o ustupanju na uporabu dvije nekretnine, tvrđave Fortica i kule Skrivanat. Na temelju ugovora Grad Pag je stekao pravo upravljanja s dva iznimno vrijedna i za Pag važna spomenika kulture.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Komunalno

Komunalno društvo Pag d.o.o. uz pomoć Hrvatskih voda u 2018/2019. godini započelo je vrijedan projekt na sanaciji i nadogradnji Uređaja za pročišćavanje Grada Paga i crpne stanice 7 kao dio sustava javne odvodnje. Nadogradnjom i sanacijom omogućit će se poboljšana kontrola i kvaliteta otpadne vode te omogućiti nesmetan rad i funkcionalnost samog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Grada Paga.

0
0
0
s2smodern

Grad Pag je raspisao javni natječaj za financiranje javnih potreba u 2019. godini. Na natječaj se mogu javiti udruge i druge organizacije civilnoga društva, zaklade, privatne ustanove, vjerske zajednice i druge neprofitne organizacije.

0
0
0
s2smodern

U subotu, 27. travnja, na Trgu Bazilike u Novalji održat će se gastronomsko-zabavna manifestacija "Fešta od maja". Početak programa je u 18:00 sati, a očekivani završetak oko tri sata iza ponoći.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag POS Novalja

Grad Novalja uputio je javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz programa POS-a. Prijave na Javni poziv mogu se podnijeti do 4. ožujka ove godine. Pravo na kupnju stana iz Programa POS-a na području Grada Novalje imaju građani, državljani Republike Hrvatske koji imaju prebivalište na području Grada Novalje na dan objave Javnog poziva za utvrđivanje Dopunske Liste prvenstva odnosno na dan 31. siječnja 2019. godine. Pravo na kupnju stana iz Programa POS-a na području Grada Novalje imaju i građani, državljani Republike Hrvatske koji imaju boravište na području Grada Novalje u neprekidnom trajanju od najmanje 2 godine do dana objave Javnog poziva za utvrđivanje Dopunske Liste prvenstva, odnosno do 31. siječnja 2019. godine.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK