slusaonica01
livestream01

ZZ Q naslovna

ZZ Quartet koji čine Simone Zanchini na harmonici, gitarist Ratko Zjača, basist Martin Gjakonovski i Jože Zadravec za bubnjevima.
Okosnicu kvarteta čine Simone Zanchini, jedan od najvećih harmonikaša današnjice i Ratko Zjača, međunarodno nagrađivan gitarist, dobitnik Europske diskografske nagrade za umjetničko stvaralaštvo u jazz glazbi od najvećeg istočnoeuropskog jazz festivala Nisville jazz Festival Organization 2021.

 

Publici okupljenoj u amfiteatru Vrtova lunjskih maslina odsvirali su autorske skladbe sa tri do sad izdana albuma ZZ Quarteta u kojima na prepoznatljiv način kombiniraju jazz, modernu klasiku, svjetsku glazbu i slobodnu improvizaciju.

Elvis Šmit/Radio Pag

ZZ-Q-6
ZZ-Q-5
ZZ-Q-4
ZZ-Q-3
ZZ-Q-2
ZZ-Q-naslovna

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK