slusaonica01
livestream01

smotra klapa

U Pagu je u subotu održana Smotra klapa otoka Paga u romantičnom ambijentu kule Skrivanat na kojoj su nastupile gotovo sve otočne klape i predstavile svoj rad. Iz Povljane je nastupila klapa Povljana, iz Novalje klapa Navalia, a iz Paga klape Sol, Peružini, Galijota, muški dio Ansambla sv. Juraj "San Giorgio" te Ansambl sv. Juraj.


Dupkom pun prostor pored kule Skrivanat ispunjen oduševljenom paškom publikom i gostima dokaz je kako su ovakvi događaji i dalje zanimljivi publici. Nakon više od dvadeset godina njenog održavanja, Smotra klapa otoka Paga postala je rado iščekivan i posjećen događaj.
Organizator smotre bila je TZ Grada Paga, a klape su nakon nastupa nastavile druženje uz pjesmu do dugo u noć.

Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK