slusaonica01
livestream01

Koncert GGPag

Na paškoj Pijaci se sinoć održao koncert Gradske glazbe Pag, što je ujedno jedan u nizu slavljeničkih koncerata paških glazbara koji ove godine slave stotu godinu postojanja. Koncert je raznolikim izborom glazbe privukao mnoge posjetitelje, domaće i strane, a započeo je Instant concertom Harolda Waltersa.

Nakon toga su glazbari izveli nekoliko svjetski poznatih spletova nadahnutih filmskim uspješnicama, kao što su Pirati s Kariba, uz bezvremenske melodije Ennija Morriconea iz špageti vesterna. Izveli su i komade inspirirane bendovima svjetskog glasa, The Cream of Clapton i Beatlesi, da bi završili izvedbama u čast zemljama u kojima Pag ima gradove prijatelje.
Pokrovitelj ovog glazbenog događaja bila je TZ Grada Paga i Grad Pag. Gradska glazba Pag poziva i dalje svoju publiku da svojim dolaskom poprate glazbare u obilježavanju njihove velike obljetnice.

Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK