slusaonica01
livestream01

susret klapa povljana2023

Pjesmom “Povljani” u izvedbi ponovo okupljene Klape Povljana započela je jubilarna, 20. Povljana u pismi. Pjesma komu je napisao Ante Tičić, a uglazbio prof. Jure Maržić tradicionalno otvara ovu glazbenu manifestaciju koja okuplja ljubitelje klapske pjesme otoka Paga. Na Trgu bana Josipa Jelaćiča pred brojnom okupljenom publikom nastupile su klape: Cambi iz Kaštel Kambelovca, Vinčace iz Novog Vinodolskog, Peružini i Galijota iz Paga, Muštre iz Novalje, Skradinke iz Skradina, Sebenico iz Šibenika i domaćini Klapa Povljana.


Program su vodili Šime Vičević i Vlatka Vučić-Marasović kojoj je ovo bio 20. put da vodi Povljanu u pismi za što je dobila i zahvalnicu organizatora, Općine Povljana i Turističke zajdnice općine Povljana.
Nakon susreta klapaska pisma je nastavila odzvanjat Povljanom, ovoga puta u izvedbi klape Cambi koji su održali koncert u nastavku programa.

Elvis Šmit/Radio Pag Foto Youtube screenshot

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK