slusaonica01
livestream01

Rundek lun 3

Hrvatskom promocijom kratkog filma "Zagrljaj" Miroslava Mandića i nastupom Darka Rundeka i Ane Kovačić otvorena je glazbena sezona u Vrtovima lunjskih maslina.
Večer je započela kratkom promocijom filma "Zagrljaj" Miroslava Mandića koji je većim dijelom sniman u lunjskim maslinicima, a za koji su glazbu napisali Darko Rundek i Ana Kovačić.

 

Miroslav Mandić sarajevski je redatelj koji godinama živi i radi u Sloveniji. Njegov kratki film "Brak Radnika" osvojio je Grand Prix "Zlatni zmaj" na međunarodnom festivalu u Krakovu, a njegov cjelovečernji dokumentarni film "Ljubav na granici" dobio je Nagradu za ljudska prava na Sarajevo Film Festivalu. Ipak najpoznatiji je po radu na seriji "Top Lista nadrealista". Mandić i Rundek već su surađivali na prethodnom Mandićevom filmu "Sanremo".

Temom iz filma "Zagrljaj"  započeli su koncert među maslinama. Darko Rundek na gitari i Ana Kovačić na saksofonu, ukulelama i defu uz pjevanje su prošli od uvodnih pjesama "Kurdistan" i "Ruke" do "Otoka" na kraju nastupa kroz bogatu Rundekovu pjesmaricu. U opuštenoj atmosferi amfiteatra u masliniku oko 200 posjetitelja uživalo je u vrhunskom muziciranju, a na poziv izvođača su se pridružili u pojedinim izvedbama pjesama, kao recimo u pjesmama "Mostovi" i "Za šaku rubalja".

Elvis Šmit/Radio Pag

Rundek-lun-10
Rundek-lun-9
Rundek-lun-8
Rundek-lun-6
Rundek-lun-5
Rundek-lun-4
Rundek-lun-3
Rundek-lun-1
Rundek-lun-2

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK