slusaonica01
livestream01

Udruga Jadranskih radija

Radio Pag je postao član Udruge Jadranskih radija u kojoj su dvadeset dvije radijske postaje koje djeluju na području od Visa do Istre. O tome je Damir Mavra, direktor Radio Paga, rekao: "Lokalne radijske postaje koje rade na području Jadrana, dakle Dalmacije, Primorja i Istre, imaju mnoge slične probleme, mnoge slične planove i projekcije razvoja i zbog toga samo se uključili u ovu udrugu.

Smatram da se zajedničkim radom svih članica ove udruge može uspješnije surađivati s državnim institucijama. Učlanjenje Radio Paga u Udrugu Jadranskih radija važan je iskorak za daljnji rad Radio Paga."

U studenom ove godine u Šibeniku je održana redovna izborna skupština Udruge Jadranskih radija na kojoj je prvi puta bio nazočan Damir Mavra, kao predstavnik Radio Paga. Tom prigodom su predstavnike Udruge Jadranskih radija posjetili predstavnici Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti, Vijeća za elektroničke medije i ZAMP-a Hrvatskog društva skladatelja. Razgovaralo se na temu obveza koje su regulirane zakonima i posebnim propisima i o mogućim rješenjima kojima bi se lokalnim radijskim postajama olakšalo poslovanje.

O tome je Damir Mavra rekao: "Smatram vrlo korisnim što su predstavnici tri institucije posebno važne za radijske postaje došli u Šibenik. Otvoreno smo razgovarali o problemima i iznijeli smo im svoje prijedloge. Iznijeli smo sve što smatramo potrebnim uskladiti s objektivnim okolnostima na tržištu kako bi lokalne radijske postaje mogle uspješnije raditi."

Radio Pag emitira program dvadeset četiri sata dnevno na frekvenciji 94.8 MHz, a uz radijski program ima i internetski portal radiopag.hr na kojem se dnevno objavljuju najvažnije dnevne vijesti s područja otoka Paga.

Josip Portada/Radio Pag

 

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK