slusaonica01
livestream01

PAF20223

PagArtFestival će se ove godine održati u jubilarnom 25. izdanju od 1. do 17.kolovoza. Iz uprave festivala poručuju kako će publika imati priliku uživati u već poznatom konceptu ozbiljne glazbe u ozbiljnoj izvedbi za ozbiljnu publiku, uz jednu predstavu te pozivaju zainteresirane da rezerviraju svoje mjesto na ovom nezaboravnom putovanju kroz glazbu i umjetnost.


Festival će tradicionalno otvoriti pijanist Lovro Pogorelić koncertom u crkvi sv. Frane u Pagu u utorak, 1. kolovoza. Nakon toga slijedi predstava Eugenea Ionesca Delirij u dvoje u izvedbi Ane Pogorelić, Luke Šatare i Katarine Ranković u Starom gradu u Pagu. U utorak, 8. kolovoza će se u crkvi sv. Frane u Pagu održati koncert sopranistice Martine Zadro i pijanistice Lane Bradić. U subotu, 12. kolovoza u zbornoj crkvi Uznesenja Marijina u Pagu će se održati koncert svjetski poznatog violinista Stefana Milenkovića i pijanistice Hilde Švan. U srijedu, 16. kolovoza na programu PagArtFestivala je koncert gitarista Filipa Miškovića u Domu kulture u Povljani, dok će isti glazbenik nastupiti dan kasnije, u četvrtak, 17. kolovoza u Starom gradu u Pagu. Organizator napominje kako će svi navedeni glazbeni događaji započeti u 21h, a ulaznice se mogu kupiti jedan sat prije početka pojedinog nastupa.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK