slusaonica01
livestream01

Radio Pag turisti

Za Uskrsne blagdane na otok Pag je, prema nekim procjenama, stiglo oko 4. 000 turista. Veći dio njih ostat će do nedjelje. Među turistima najviše je Talijana, Mađara, Slovaka i Nijemaca. Uz to, za blagdane je na Pag stigao i velik broj otočana koji žive izvan Paga i vikendaša. Lijepo vrijeme mnoge je potaklo na šetnju prirodom, a neki su se i sunčali na plažama. Od ponedjeljka na izlet na Pag autobusima dolaze i turisti koji su smješteni u Zadru i drugim gradovima. Tako je u utorak na Pag stiglo stotinjak turista iz Južne Koreje.


Turistički djelatnici uobičajeno, prema broju turista koji su došli za Uskrsne blagdane, procjenjuju kakva će biti ljetna turistička sezona. Mnogi od njih kažu kako su zadovoljni. Broj turista se procjenjuje zadovoljavajućim, a najave za ljeto su, kažu, dobre, tako da se očekuje dobra turistička sezona.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK