slusaonica01
livestream01

Dom kulture je predan na upravljanje Radio Pagu

Gradsko vijeće Grada Paga donijelo je odluku o davanju na upravljanje Doma kulture u Pagu trgovačkom društvu u vlasništvu Grada Paga, Radio Pag, d.o.o. , Golija 21, Pag. Prema Odluci, Dom kulture daje se na upravljanje na neodređeno vrijeme, a prihodi ostvareni upravljanjem su namjenski i smiju se koristiti isključivo za potrebe održavanja Doma kulture, podmirenje ostalih materijalnih rashoda i rashoda za zaposlenike.

 

Damir Mavra, direktor Radio Paga, je o davanju na upravljanje Doma kulture Radio Pagu rekao: "Zahvaljujem se gradskoj upravi Grada Paga i Gradskom vijeću na povjerenju koje nam je ukazano i potrudit ćemo se kako bi Dom kulture stavili u funkciju i kako bi napravili nešto korisno i dobro za sve stanovnike Grada Paga, i za mlade i za starije. Djelatnosti koje su povezane s radom Doma kulture mogu se korisno spojiti s djelatnostima Radio Paga i može se napraviti zanimljiv program i tako ponovno pokrenuti rad Doma kulture."

Dom kulture ima površinu od 483 m2, a izgrađen je početkom pedesetih godina 20. stoljeća. Ima 220 sjedećih mjesta, kazališnu pozornicu u površini od 50 m2 s garderobom i scensku rasvjetu. Proteklih godina Grad Pag je uložio znatna financijska sredstva u obnovu Doma kulture. Između ostalog promijenjeno je krovište Doma kulture, obnovljena je stolarija i uređeno je pročelje.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK