slusaonica01
livestream01

U srijedu 6. prosinca, s ciljem širenja pozitivnog blagdanskog duha i uveseljavanja najmlađih, Kamion Djeda Mraza kreće na veliku božićnu turneju Hrvatskom.

Na putu dugom 2.500 kilometara zaustavit će se u 11 gradova i biti pozornica zabavnoj i edukativnoj predstavi “Stiže nam Božić” s Djedom Mrazom, vilenjacima, Duhom Božića i dobrom Zvjezdanom Vješticom.

Kamion Djeda Mraza uskoro na velikoj božićnoj turneji Hrvatskom 1

Blagdanski dekoriran kamion s pokretnom pozornicom na kojoj će se izvoditi interaktivne predstave prolazit će svim većim hrvatskim gradovima u periodu od 6. do 22. prosinca. Kamion će se zaustavljati na javnim površinama na kojima će Djed Mraz i njegovi pomoćnici zabavljati djecu i posjetitelje uz prigodnu božićnu predstavu, pjesmu i ples te darivanje Kraš slatkišima i balonima.

 

Predstave su besplatne i namijenjene djeci vrtićke dobi, kao i učenicima nižih razreda osnovne škole, a glavne teme predstave su božićna radost, humanost, te ljubav prema drugima. Također, s obzirom na 70 godina dugu povijest Auto Hrvatske kao vodeće tvrtke u segmentu prodaje i održavanja osobnih i gospodarskih vozila te njene posvećenosti u promicanju sigurne vožnje i odgovornog ponašanja, cilj je predstavom na jednostavan i zabavan način podsjetiti djecu na pravilno ponašanje u prometu.

Važan faktor sigurnosti u prometu je i ispravnost vozila pa će ulogu pomoćnika Djeda Mraza ovaj put preuzeti zaposlenici Auto Hrvatske koji će kamion pripremiti za ovu zahtjevnu turneju te mu prirediti i simbolični ispraćaj ispred Poslovnog centra Heinzelova u Zagrebu.

Vesela turneja Kamiona Djeda Mraza počinje u srijedu 6.12. posjetom te darivanjem mališana iz SOS Dječjeg sela LadimirevciVeć sljedeći dan, 7.12.kamion dolazi u Osijek,a nakon čega će posjetiti djecu iz SOSDječjeg sela Lekenik(9.12.), Varaždin(12.12.), Karlovac(13.12.), Pulu(14.12.), Pazin(15.12.), Rijeku(16.12.), Split(20.12.), Zadar(21.12.), i vratiti se u Zagreb(22.12.).

U svakom gradu organiziran je dolazak kamiona na javnu površinu na kojem će se održati predstava s kostimiranim likovima i Djedom Mrazom te druge zabavne aktivnosti koje će voditi profesionalni animatori.

Ovogodišnje saonice Djeda Mraza je zamijenio kamion F-MAX marke Ford Trucks koji vuče poluprikolicu Kässbohrer s putujućom pozornicom dugačku gotovo 14 metara.

Poslovnoj grupi Auto Hrvatska u organizaciji ovog društveno odgovornog projekta pridružila se u ulozi glavnog partnera tvrtka KRAŠ, te partneri PIK Vrbovec plus, OTP banka, OTP Leasing i Generali osiguranje.

Turneju možete pratiti na Facebook i Instagram stranicama Auto Hrvatske: https://www.facebook.com/autohrvatska.hr
https://www.instagram.com/autohrvatska.hr/


Dočekajte Djeda Mraza i budite dio ove vesele priče!

Kamion Djeda Mraza uskoro na velikoj božićnoj turneji Hrvatskom 2

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK