slusaonica01
livestream01

Ucenici iz Paga u Zaneu

U sklopu Međunarodnog projekta razmjene učenika, učenice i učenici 8. razreda Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag su, od 28. rujna do 1. listopada, boravili u gradu Zaneu u Italiji. Učenike iz Paga ugostili su učenici škole Don Lorenzo Millani. U projektu su sudjelovala 24 učenika koji su bili uključeni u aktivnosti raznovrsnog programa kojeg je pripremio domaćin.

Posjetili su Lago di Garda, Sirmione, sudjelovali su u radionicama koje su održane u školi i na gradskoj manifestaciji Bigoli con larna. U svibnju iduće godine učenici iz Zanea posjetit će Pag. Projekt razmjene učenika financiraju gradovi prijatelji Pag i Zane.

Josip Portada/Radio Pag

Foto: OŠ Jurja Dalmatinca Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK