slusaonica01
livestream01

RK Pag na natjecanju u Zadru

Rukometni klub Pag nastupio je s dvije ekipe u 2. kolu Mini rukometne lige održane u organizaciji Rukometnog saveza Šibensko Kninske županije. Drugo kolo odigralo se u OŠ "Zadarski otoci" u Zadru. Igralo se na tri terena po deset minuta, a Pag je odigrao ukupno 10 utakmica u kategoriji mini rukometa. Ispred rukometne škole RK Pag nastupili su polaznici 2012. godine i 2013. godine i mlađi.

Natjecanju se odazvalo 13 rukometnih klubova koji treniraju djecu na području Zadarske i Šibensko-kninske županije. Uz sportsku atmosferu, druženje i prijateljstvo djeca su mogla uživati u 10- minutnim utakmicama te iskusiti žar sportske borbe i navijanja. U čak deset odigranih utakmica najmlađi rukometaši i rukometašice ostvarili su 4 pobjede, 1 neriješen rezultat, te 5 poraza od kojih su 2 bila neizvjesna do završnice jer se igralo za gol razlike. Najmlađe su vodili glavna trenerica RK Pag Nikolina Prtorić i predsjednik kluba Jure Orlić, a s tribina su bodrili vjerni navijači, roditelji paških sportaša i sportašica. O sudjelovanju na natjecanju, u RK Pag su rekli:
"Ovo nam je prvi puta da sudjelujemo u ligaškim natjecanjima, te smo po prvi puta nastupili u utakmicama natjecateljskog, bodovnog karaktera. Vrlo smo ponosni na sve naše najmlađe članove kluba jer su pokazali čvrstinu i pravi sportski duh. Iako se na samom početku turnira uvukla trema među naše najmlađe, već nakon dvije odigrane utakmice pojavilo se onaj pravi sportski osmijeh i rezultat je bio evidentan, posljednju utakmicu su odigrali s nevjerojatnih deset golova razlike, 11:1, što je za klub koji trenira djecu tek drugu godinu izvrstan rezultat. Također treba pohvaliti veliki trud organizatora RS Šibensko-kninske županije i trenera RK Vodice Ivicu Teskaru bez kojeg ligaško natjecanje ne bi postojalo. Također zahvaljujemo se našem glavnom sponzoru Decathlon Hrvatska poslovnica Zadar i prijevozniku Antoniotours Vlašići, na vjernom praćenju."

Objava: RK Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK